Jouw positie heel helder

Strategiesessie

We visualiseren een stevige fundering voor jouw bedrijf.

Tijdens een strategiesessie werken we aan jouw unieke en onderscheidende vermogen. We gaan op zoek naar jouw positie in de markt en visualiseren dit in een strategie voor jouw bedrijf. 

Als je positionering helder is dan word je aantrekkelijker voor collega’s en klanten. Mensen die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten.

Je gaat naar huis met een heldere strategie om jouw bedrijf te laten groeien of transformeren op een manier die past bij wie jij diep van binnen bent. Dit zodat jij kunt werken vanuit bezieling en anderen kunt helpen zonder jezelf te verliezen.

Wil jij een strategiesessie boeken? Plan dan gerust een intakegesprek.

Tijdens deze online call achterhalen we of deze sessie aansluit bij jouw wensen.

Herken jij dit?

Jij ziet allemaal ondernemers die moeiteloos de leukste mensen aantrekken. Wat kan jij doen om ook zoveel leuke klanten te ontmoeten?

Jij wilt doen waar jij onwijs goed in bent of misschien wel de allerbeste. Alleen wat maakt jou echt uniek?

Jij wilt echt van betekenis zijn voor de leukste klanten. Hoe kan jij jezelf krachtig presenteren, zonder de hele dag online te zijn?

Hoe zou het zijn om?

Jij weet waar jij onwijs goed in bent en welke klanten jij het beste kunt helpen. Dit heb jij verwerkt in een concreet plan.

Jij hebt een helder strategisch plan voor de groei van jouw bedrijf. Hiermee kan jij impact maken vanuit jouw natuurlijke flow.

Jij weet hoe jij klanten kunt inspireren op jouw eigen wijze. Zinloze berichten plaatsen en eindeloos netwerken is niet meer nodig.

Hoe zou het zijn om…

Je positie heel helder te hebben, zodat jij kunt werken op een manier die energie geeft?

“Van minder pushen naar meer Flow in jouw business”

Jij hebt heel helder wat jouw unieke en onderscheidende vermogen is en weet welke stappen jij mag zetten om jezelf krachtig te positioneren. 

Jij weet hoe jij jezelf krachtig kunt presenteren, zodat jij mensen ontmoet die optimaal profiteren van jouw unieke en onderscheidende vermogen. Mensen waarbij werk helemaal niet voelt als keihard werken. Sterker nog, het geeft onwijs veel energie!

Ben jij er klaar om jezelf krachtig te positioneren? Creëer dan aan een strategie voor jouw bedrijf en ga werken vanuit jouw natuurlijke flow! 

Tijdens deze online call achterhalen we of een creatiesessie aansluit bij jouw wensen. 

Werken in Flow

Misschien herken jij het wel? Jij bent zo heerlijk aan het werk dat je totaal de tijd vergeet! Dit noemen ze de Flow staat.

Vooral kinderen zitten vaak in Flow. Hoe ouder we worden hoe meer we te maken krijgen met normen, regels en onze eigen beperkende overtuigingen. We werken steeds meer vanuit pushen en doorgaan in plaats van wat ons lichaam nodig heeft en op een manier die energie geeft.

Vanuit spanning in jezelf gaat onze aandacht vaak naar aangeleerd gedrag. Terwijl werken in Flow met name mogelijk is als je gaat doen wat jou van nature uniek maakt. Dit voelt misschien heel ongemakkelijk, maar juist hiermee kan jij anderen echt goed helpen.

“Jij kunt echt impact maken als jij je unieke en onderscheidende vermogen verwerkt in je bedrijf”

In deze sessie visualiseren we jouw unieke en onderscheidende vermogen waardoor jij weet wat jou unieke positie is voor meer ontspanning en plezier. 

Wil jij meer flow in jouw business? Ja, plan dan nu een gratis online intakegesprek.

Dit was een wake up call …

Ik bleef maar rennen voor meer tevreden collega’s en klanten. Ik werkte steeds harder om mijn eigen verwachtingen te overtreffen. Dit allemaal met de hoop op meer werkplezier bij anderen. Met als gevolg dat ik de angst in mezelf verloor.

Het was hoog tijd voor verandering! Ik wilde me niet meer de hele dag druk zijn met stomme acties en energie slurpende klanten. Ik had gewoon geen puf en energie meer voor mijn gezin, familie en vrienden.

Ik wilde oprecht een bijdrage leveren, werken met de leukste collega’s en klanten en ook nog tijd en energie overhouden voor mezelf. Mijn werk had ik nu genoeg aandacht gegeven. Tijd om taken los te laten en meer te verbinden en te doen wat mij oprecht energie geeft. 

“Volg het pad van jouw dromen, niet die van andermans verwachtingen!”

Inmiddels durf ik te zeggen dat dit heftige moment echt mijn wake-up call was. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Stap-voor-stap ging ik werk doen wat echt past bij wie ik van nature ben.  

Het is mijn missie om nog meer ondernemers en leiders te begeleiden naar meer bezieling in hun bedrijf. Ook al is dit totaal anders als de norm. Vanuit jouw natuurlijke kwaliteiten ben je echt van waarde voor de leukste mensen.

Inmiddels help ik ondernemers en leiders om weer te stralen. Op weg naar meer bezieling in je business, zodat je de energie en waardering krijgt die jij verdient!

Wat anderen zeggen.

Onlangs heb ik een dag met Harma beleeft. Het was ècht een beleving! Een ontdekkingsreis in mezelf die echt een shift heeft gebracht en mij veel inzichten heeft gegeven.

Harma zet een hele fijne en veilige sfeer neer waarin er veel ruimte is voor ontdekken en openen van nieuw bewustzijn. Tegelijk is Harma erg praktisch en ga je naar huis niet alleen met een hoofd vol dromen maar ook met tips om de eerste stappen te gaan uitvoeren.

Alles klopte deze dag: de sprookjesachtige locatie, de reis ernaar toe, het heerlijke eten, de activiteiten en natuurlijk Harma!

Ik voelde mij enorm geliefd, gezien en gehoord door haar. Als je een droom of plan hebt en je wilt er handen en voeten aan geven zodat het niet bij dromen blijft: gun jezelf zo’n fantastische traject met haar. Je zult er geen spijt van krijgen!

Dank je wel lieve Harma for being you!

Liefs,
Saskia

Leiderschapscoach met paarden

Creatiesessie

Vanaf € 300

Jouw positionering helder

In een sessie van minimaal drie uur visualiseren we het unieke en onderscheidende vermogen voor jouw business. Daarnaast bepalen we een marketingstrategie die goed voelt voor jou. 

Op een locatie naar keuze

Deze creatiesessie is live op een locatie naar keuze. 

Volledig verzorgde sessie

Indien gewenst wordt deze sessie is volledig verzorgd met cacao, thee, koffie en een uitgebreide lunch op een mooie locatie.

Over Harma

Afgelopen 20 jaar zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Het werd mijn ambitie om patronen inzichtelijk te maken, samenwerking te optimaliseren en werkplezier te verbeteren. Ik begeleidde veel teams, werkte aan verandertrajecten en coachte medewerkers naar een fijnere werkplek.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Met als gevolg diverse lichamelijk klachten door te veel stress. Ik mocht leren structureren, prioriteren en loslaten.

Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Stap-voor-stap ging ik van problemen oplossen voor anderen naar luisteren naar mijn intuïtie. Van hieruit creëerde ik structuur en helderheid, zodat ik kon geven zonder mezelf te verliezen.

Mijn lichamelijke klachten waren er niet voor niks. Waar ik eerder mijn intuïtie onderdrukte en doorging, leerde ik het inzetten als mijn krachtigste instrument. Hierdoor kan ik nu stralen en werken met meer bezieling.

Dankbaar dat ik nu mijn talenten mag inzetten om anderen te helpen stralen in hun werk.

 

We plannen eerst online een intakegesprek
om te achterhalen of een strategiesessie aansluit bij jouw wensen.

Position Your True Nature!

© Copyright 2024 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden