Ontdek jouw ondernemersenergie

Soul & Business reading

Ben jij klaar om te stralen vanuit jouw natuurlijke kracht?

Meld je nu aan voor een soul & business reading. Hierin ontdek je jouw energie en de blokkades die jou tegenhouden om echt te stralen als ondernemer. 

Herken jij dit?

Jij hebt je vaak aangepast in jouw leven. Nu vind jij het tijd om echt jezelf te zijn en jouw zielsmissie te volgen.

Jij vraagt je wellicht af: “Wat is eigenlijk mijn toegevoegde waarde?” Je voelt het misschien wel, maar je krijgt gewoon niet helder wat jouw missie is op deze aardbol?

Jij vindt het nu echt tijd om een bijdrage te leveren vanuit jouw natuurlijke kracht. Het is nu tijd om blokkades te doorbreken en te stoppen met aanpassen.

Hoe zou het zijn om?

Jij wilt weten wie jij van nature echt bent. Het is nu tijd om te werken op een manier die past bij wie jij echt bent.

Jij wilt weten wat jou tegenhoudt om te doen waar jij van nature echt goed in bent en ook nog eens onwijs blij van wordt. Je wilt ongelofelijk genieten, veel lol maken en heerlijk ontspannen.

Jij hebt super mooie talenten die ongelofelijk waardevol zijn. Hoe tof zou het zijn als je oprecht jezelf kunt zijn, echt van waarde bent voor klanten die optimaal profiteren van jouw authentieke kracht?

Ondernemen vanuit jouw natuurlijke kracht

Wil jij echt jezelf zijn, jouw zielsmissie volgen en van hieruit een bijdrage leveren voor de leukste klanten? 

Dit kan lastig zijn als jij jezelf afvraagt wie je van nature bent en wat jouw bijdrage is. Diep van binnen voel jij dat er iets moet zijn, maar wat dan?

Jij kunt echt het verschil maken voor anderen, vanuit jouw natuurlijke kracht.  Vanuit deze kracht kan jij geven zonder jezelf te verliezen.

Wist jij dat ieder mens een unieke energie heeft en van nature een eigen bijdrage heeft? Helaas zorgen blokkades ervoor dat je niet je volledige potentieel inzet. Iedereen heeft blokkades meegekregen uit vorige levens of die zijn ontstaan jouw huidige leven. Jij hebt de keuze om deze blokkades te doorbreken en te ondernemen op een manier die echt past bij wie jij van nature bent. Als jij jouw zielsmissie ontdekt en gaat werken op een manier die energie geeft dan kan jij echt een bijdrage leveren. Dan voelt werk niet meer als werken.

Schrijf je nu in en ontdek wie jij in essentie bent. Laat je inspireren en zet de eerste stap naar een vervullende ondernemersreis!

Waarom Soul & Business Reading?

Begin 2021 ontving ik zelf een Soul Reading, omdat ik zocht naar meer helderheid over mijn unieke bijdrage. Vol verwondering luisterde ik naar de uitkomsten. Zonder dat de coach mij kende vertelde ze wie ik was en wat ik hier kom doen op aarde.

Ik gun iedereen zulke mooie inzichten. Dit is één van de redenen dat ik deze readings geef. Ondernemers helpen op weg naar hun Soul Purpose en natuurlijke talenten. Dit zodat kunnen ondernemen vanuit hun authentieke kracht.

Als verandermanager maakte ik regelmatig gebruik van persoonlijkheidstesten om kernkwaliteiten van mezelf en collega’s te achterhalen. Deze testen zijn gebaseerd op antwoorden die komen vanuit ons bewuste brein. 

Om echt in je kracht te gaan staan is het waardevol om unieke talenten en kwaliteiten te weten op onbewust niveau. Dit betekent analyseren op emotioneel en spiritueel niveau. Alleen dan ga je echt naar de kern.

Dankbaar dat ik nu de unieke talenten en patronen op het onbewuste niveau kan lezen. Wie ben je echt en welke blokkades houden je tegen om echt jezelf te zijn? De gesprekken naar aanleiding van de readings zijn heel bijzonder. Vol verwondering dat dit via mij kan ontstaan.

Wil jij ook een reading ontvangen dan doe ik dit met liefde!

 

Wat anderen zeggen.

Het jaar goed gestart met een mooie soulreading door Harma. Interessant om meer te horen over mijn ziel. Veel punten waren bekend, weet nu waar het vandaan komt. Super interessant. Maar ook de blokkades en waar deze vandaan komen waren eyeopeners. Mijn verleden heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en dat is dankzij Harma nog een stukje duidelijker geworden.

Groeten,
Dianne

★★★★★

 

Harma gebruikt een heel duidelijk model, waarin ze alle relevante blokken dekt. Ze kan hiermee heel erg de diepte in en dat raakt! Ook is ze in staat om in die diepte mee te bewegen en aanwezig te zijn.

Liselore

★★★★★

 

Ik was een van de gelukkigen die een reading van Harma mocht ontvangen. En wat een mooie en bijzondere ervaring was dat. De uitkomst was veel herkenning en geeft mij nu zoveel rust en richting. Super ervaring! 

Anneloes

★★★★★

 

Online coachgesprek

Soul & Business Reading

€ 155,- exclusief btw

Inzicht in jouw natuurlijke talenten

Ontdek de bron van jouw energie

Inzicht in je energetische beschadigingen

Ontdek de bron van jouw blokkades en karmische patronen

Een analyse van jouw bedrijf en social media kanalen

Een PDF over jouw natuurlijke talenten, energie en blokkades

Een opname van het gesprek in jouw mailbox

Via deze reading achterhalen we welke natuurlijke gaven jij hebt meegekregen. Bij het ontstaan van onze ziel hebben wij allemaal een unieke blauwdruk meegekregen. Je kunt dit vergelijken met een reeks vaardigheden, talenten en gaven. Dit is wie we diep van binnen eigenlijk zijn en informatie over onze persoonlijke manier waarop we in het leven staan.

Door heftige ervaringen die we gedurende onze levens hebben opgedaan, zijn we in meerdere of mindere mate van onze kern en missie afgedwaald. In een soul realignment word je blauwdruk en je beschadigingen (moment en systemisch) duidelijk. Mogelijk pas jij je nog aan, waardoor jij nog niet volledige potentieel benut.

Na een uitgebreide reading weet ik niet concreet welke ervaringen jij hebt gehad in je huidige leven. We hoeven hier ook niet over te praten, tenzij gewenst. Mogelijk vertel ik je wel gebeurtenissen uit vorige levens die ervoor zorgen dat jij nog niet jouw volledige potentieel inzet binnen jouw bedrijf.

Schrijf je nu in voor een soul & business reading en ontdek hoe jij weer kunt stralen.

Na aanmelden ga ik op afstand aan de slag en ontvang jij de uitkomsten in een pdf en kan je een gesprek plannen voor de online call.

Position Your True Nature!

© Copyright 2024 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden