Flow in je business

Programma voor ondernemers die te hard werken voor te weinig voldoening.

Ondernemen met meer energie en vrijheid.

Jij bent al even aan het ondernemen en helpt veel klanten. Het ondernemen voelt alleen nog niet zo vrij en ontspannen als jij vooraf had verwacht. Jij bent vooral druk met allerlei randzaken in plaats van waar jij van droomde.

Jij ziet wel kansen, maar hoe maak je hier in hemelsnaam een haalbaar businessmodel van? En ook zodanig dat het vanuit ontspanning en met energie gaat.

In dit programma breng jij stap-voor-stap focus aan, zodat jouw bedrijf voor jou gaat werken. Dit zodat jij anderen kunt helpen zonder jezelf te verliezen.

Wil jij meer weten? Lees dan verder of plan een gratis online call.

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Herken jij dit?

Jij bent vooral bezig met anderen in plaats van tijd hebt voor jezelf.

Jij wilt graag meer leuke klanten helpen, maar weet niet waar je de tijd vandaan haalt.

Jij wilt graag anderen inspireren maar weet niet zo goed hoe jij echt impact kunt maken.

Jij vindt het lastig om jouw unieke kwaliteiten te zien en hiervoor te vragen dat het écht waard is.

Jij bent vooral druk met randzaken in plaats van werken aan de strategie van jouw bedrijf.

Hoe zou het zijn om?

Te werken met de leukste klanten die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten.

Te weten welke klanten echt bij jou passen, waardoor jij de leukste klanten aantrekt.

Te werken op een manier die jou super veel energie geeft.

Een voorbeeld te zijn voor anderen en echt impact te maken.

Je bedrijf te laten groeien terwijl jij rust ervaart en tijd hebt voor jezelf.

Hoe zou het zijn om…

Gefocust te werken met leuke klanten op een manier die energie geeft?

“Van minder pushen naar meer Flow in jouw business”

Als jouw bedrijf voor jou gaat werken in plaats van dat jij keihard werkt in je bedrijf. Dit betekent dat jij heel helder hebt wat jouw missie is, wat jou niche is, wat  jij wilt bereiken en welke acties jij moet oppakken om hier te komen.

Jij hebt een duidelijke business strategie en weet welke stappen jij moet zetten om de doelen te behalen die jij voor ogen hebt. De uitdagingen en verlangens van jouw ideale klant heb jij haarscherp en jij weet welke diensten jij aanbiedt voor de gewenste resultaten.

Jij helpt nu al klanten en ze zijn blij met je. Maar jij kunt echt zo veel meer impact maken. En dat ook nog op een manier die jou rust en energie geeft!

Jij kunt echt beter worden als jij de leiding gaat nemen over jouw manier van ondernemen. Het is toch niet de bedoeling dat jij mensen helpt en jij geen tijd en ruimte meer voelt, omdat jij zoveel geeft?

Wanneer ga jij het goede voorbeeld geven? Wanneer ga jij goed zorgen voor jezelf en je bedrijf zo inrichten dat het voor jou gaat werken? 

We plannen eerst online een intakegesprek
om te achterhalen of dit programma past bij jou.

Werken in Flow.

Misschien herken jij het wel? Jij bent zo heerlijk aan het werk dat je totaal de tijd vergeet! Dit noemen ze de Flow staat.

Vooral kinderen zitten vaak in Flow. Hoe ouder we worden hoe meer we te maken krijgen met normen, regels en onze eigen beperkende overtuigingen. We werken steeds meer vanuit pushen en doorgaan in plaats van wat ons lichaam nodig heeft en op een manier die energie geeft.

Vanuit spanning in jezelf gaat onze aandacht vaak naar mensen en signalen buiten onszelf. Terwijl werken in Flow met name mogelijk is als je bezig bent wat wij jou echt belangrijk is. Dit voelt misschien heel egoïstisch, maar juist door aandacht te geven aan jezelf kan jij anderen echt goed helpen.

“Jij kunt echt impact maken als jij oprecht aandacht gaat geven aan jezelf”

Vanuit deze ervaring is dit programma ontwikkeld. Ik gun iedereen om vaker te werken in Flow. Werken op een meer ontspannen manier die echt past bij jou.  

We plannen eerst online een intakegesprek
om te achterhalen of dit programma past bij jou.

Dit was een wake up call …

Ik bleef maar rennen om alle problemen voor iedereen op te lossen. Ik werkte steeds harder om mijn eigen verwachtingen te overtreffen. Mijn eigen kernwaarden negeerde ik volledig. Ik werkte keihard voor alles en iedereen om me heen in de hoop op meer waardering en meer geluk voor mezelf en mijn gezin. Met als gevolg een flinke black-out. 

“Volg het pad van jouw dromen, niet die van andermans verwachtingen!”

Inmiddels durf ik te zeggen dat dit heftige moment echt mijn wake-up call was. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Stap-voor-stap ging ik van uurtje factuurtje naar werken met een schaalbaar businessmodel. 

Inmiddels help ik als business coach ondernemers bij meer energie en focus. 

Harma’s drie pijlers

Geven zonder jezelf te verliezen

Als jij gaat werken vanuit jouw zielsmissie, waarden en kernkwaliteiten dan kan jij steeds meer geven zonder jezelf te verliezen.

Samen sterk

Ondernemen is zo veel leuker als jij klanten en ondernemers om je heen hebt die de beste versie in jou naar boven halen. Jij hoeft het niet alleen te doen. 

We plannen eerst online een intakegesprek
om te achterhalen of dit programma past bij jou.

Freaky Focus

Als jij gaat focussen op wat voor jou echt belangrijk is en hier een strategisch plan voor opstelt dan kan jij echt de leiding nemen over jouw ondernemerschap.

Wat anderen zeggen.

Onlangs heb ik een dag met Harma beleeft. Het was ècht een beleving! Een ontdekkingsreis in mezelf die echt een shift heeft gebracht en mij veel inzichten heeft gegeven.

Harma zet een hele fijne en veilige sfeer neer waarin er veel ruimte is voor ontdekken en openen van nieuw bewustzijn. Tegelijk is Harma erg praktisch en ga je naar huis niet alleen met een hoofd vol dromen maar ook met tips om de eerste stappen te gaan uitvoeren.

Alles klopte deze dag: de sprookjesachtige locatie, de reis ernaar toe, het heerlijke eten, de activiteiten en natuurlijk Harma!

Ik voelde mij enorm geliefd, gezien en gehoord door haar. Als je een droom of plan hebt en je wilt er handen en voeten aan geven zodat het niet bij dromen blijft: gun jezelf zo’n fantastische traject met haar. Je zult er geen spijt van krijgen!

Dank je wel lieve Harma for being you!

Liefs,
Saskia

Leiderschapscoach met paarden

Harma weet vanuit haar expertise als ademcoach en achtergrond in het bedrijfsleven precies wat er nodig is om een project succesvol te lanceren, zonder jezelf daarin te kort te doen of te verliezen. Vanuit rust en ontspanning geeft ze in het moment praktische handvaten, waardoor ik als ondernemer in een fijne flow weer een stap dichterbij het realiseren van mijn doel kom.

Ik voel mij altijd gezien, gewaardeerd en ondersteund en ik gun iedereen de magie van deze bijzondere en unieke samenwerking.

Liefs,
Nicoline

Podcast Producer

Flow in je business

€ 2.450

8 online modules met videolessen

8 online coach sessies

1 live reflectiedag op een prachtige locatie de natuur

Werkboek met praktische tools en opdrachten

Tijdens dit programma maak ik echt tijd voor jou. Elke sessie start met ademhaling. Aan de hand van jouw adem neem ik je mee naar wat er leeft in jou. Van daaruit kan jij voelen wat belangrijk is voor jou.

Op basis van mijn ervaring als ondernemer, ademcoach en manager heb ik de structuur van dit programma ontwikkeld. 

We plannen eerst online een intakegesprek
om te achterhalen of dit programma past bij jou.

Module 1: Flow

Werken in flow kunnen we allemaal. We zijn ons alleen vaak niet bewust van de voorwaarden om dit daadwerkelijk te realiseren. In deze eerste module leg ik je uit wat de voorwaarden zijn om te kunnen werken in flow en hoe jij je bewustzijn kunt vergroten om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

Module 2: Levensmissie

Jij bent hier niet voor niks in dit leven op deze mooie aardbol. Jij hebt een bijdrage in dit leven. Dit is jouw levensmissie. Het is de motor en bestuurder in je leven. Jij mag jouw ondernemerschap in lijn brengen met jouw missie. Dan wordt het een stuk leuker voor jezelf en klopt het ook voor de klanten die op je pad komen.

Module 3: Kernwaarden

Je hebt ze vast wel in je omgeving. Mensen met een ijzersterke focus. Ze weten precies wat ze willen, gaan op hun doel af, zijn heel productief en geven duidelijk hun grenzen aan.

Als jij je richting scherp hebt dan is loslaten gemakkelijker. Het is van belang om hiervoor je kernwaarden en einddoelen voor ogen te hebben. Waar word jij blij van?

Module 4: Kernkwaliteiten

Wat maakt jou uniek? In deze module ontdek jij welke unieke eigenschappen jij inzet om jouw klant te helpen. Hierdoor weet jij nog beter waar jouw goud zit, zodat jij dit nog meer kunt waarderen. Ook kijken we naar jouw allergieën. “Waar je struikelt ligt je grootste schat begraven.” Aan allergieën gaat vaak veel energie verloren. Super zonde! Dit mag je positief gaan inzetten. We gaan hieruit jouw overtuigingen en onderscheidende vermogen ten opzichte van de rest van de markt naar voren halen.

Module 5: Ideale klanten

Welke klanten kan jij het allerbeste helpen, zijn bereidt om voor jouw waarde te betalen en geven jou ook nog eens energie? Dit zijn jouw ideale klanten. Op basis van jouw klantenbestand ga jij bepalen welke klanten het beste passen bij wat goed is voor jou. Voor deze klanten ga jij beschrijven wat hun uitdagingen en verlangens zijn. Dit zodat jij ze gerichter kunt helpen.

Module 6: Producten

Nu jij weet wie jouw ideale klanten zijn en weet wat de uitdagingen en verlangens zijn kan jij jouw product gaan beschrijven. Wat ga jij aanbieden om jouw klant het resultaat te geven dat jij voor ogen hebt? Hier ga jij op hoofdlijnen een standaard basis voor uitschrijven, zodat jij geïnteresseerden exact kunt vertellen wat jij doet. Vervolgens kan jij aan de hand van deze basis steeds verder optimaliseren en je dienst steeds beter maken. En super fijn voor jou, want nu hoef je niet meer na te denken over de basis en kan jij je volledig richten op jouw leukste klant.

Module 7: Doelen stellen

Met het juiste doel voor ogen kan jij echt stappen zetten en word jij veel aantrekkelijker voor de klanten die jou energie geven. Dit zijn de klanten die jouw waarde daadwerkelijk waarderen. Om dit voor elkaar te krijgen is een heel duidelijk doel en concrete stappen van belang. Dit zodat jij heel scherp weet wat jij moet doen om jouw leukste business te realiseren. 

Module 8: Patronen doorbreken

En dan begint het allermoeilijkste. Daadwerkelijk je strategie volgen en bestaande patronen doorbreken. Dit betekent loslaten, lef tonen, blijven staan en focussen op wat voor jou belangrijk is om te ondernemen op jouw authentieke wijze.

Bonus: Energiemanagement

Er zijn dingen die je energie kosten, maar ook dingen die je energie opleveren. En juist bij de dingen die ons energie geven werken we vaker in flow. We zijn heerlijk aan het werk en vergeten regelmatig totaal de tijd. Het is daarom goed om voor jezelf te weten wat je energiegevers en energieslurpers zijn. Alleen dan kan jij ondernemen op een manier die jouw energie geeft.

Over Harma

Afgelopen 20 jaar zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Ik wilde het werkplezier en de klanttevredenheid in organisaties verbeteren. Ik begeleide veel teams, werkte aan verandertrajecten en coachte medewerkers naar een fijnere werkplek.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Met als gevolg dat ik in angst mezelf verloor.

Ik ontdekte ik dat ik geen controle heb over het werkplezier van anderen. Je kunt veel praten, maar de beste keuze is je eigen gevoel volgen. Je lichaam geeft vaak feilloos aan wat er echt nodig is. Ademhaling is hierbij een fantastische tool om dit te ervaren.

Daarnaast leerde ik impact uitoefenen. Ik stapte uit het standaard werksysteem en ging werken op een manier die echt bij mij past. Van uurtje factuurtje naar werken met een schaalbaar businessmodel.

Het bleek mijn missie om te werken op een manier die echt bij mij past. Ook al is deze totaal anders als de norm.

Inmiddels help ik andere ondernemers om te werken op een manier die past bij wie ze zijn.
Op weg naar meer flow in hun business.

Veel gestelde vragen.

Wanneer start het Flow in je Business traject?

Je kunt op ieder moment instappen en ontvangt op jouw moment de online lessen. De groepscalls zijn gezamenlijk, omdat de ervaring leert dat deelnemers veel van elkaar leren. Hierbij maakt het niet uit of je net begint of al langer onderweg bent. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het traject?

De online modules kosten gemiddeld 1 tot 3 uur per module. De tijdsbesteding is afhankelijk van hoe intensief jij aan de slag gaat met de opdrachten en hoe veel jij al weet over de verschillende onderwerpen.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor vrouwelijke ondernemers met die vooral heel druk zijn met randzaken en aan het eind van de dag geen energie meer over hebben. Ondernemers die graag meer focus en structuur willen in hun manier van werken, waardoor ze kunnen gaan werken op een manier die energie geeft.   

Kan ik dit traject in termijnen betalen?

Dat kan zeker. Stuur me dan even een mailtje naar info@harmazijgers.nl en we zorgen ervoor dat dit wordt geregeld.

We plannen eerst online een intakegesprek
om te achterhalen of dit programma past bij jou.

Find Your Balance. Set Your Goals. Take A Challenge. Reward Yourself.

© Copyright 2023 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden