1-op-1 sessie

breathwork & nature

VOOR WIE?

Vrouwelijke ondernemers die de vrijheid van het ondernemerschap willen ervaren.

Jij bent hier vast niet voor niks.
Vermoedelijk ben jij begonnen als ondernemer om vanuit vrijheid te kunnen werken op jouw unieke manier. Inmiddels blijkt het ondernemen toch niet zo vrij als vooraf gedacht.

Herken jij dit?

 Mis jij de ondernemersvrijheid waar jij van droomde?

 Vind jij het spannend om echt jezelf te laten zien?

 Wil jij moeiteloos impact maken en is dat lastig?

 

JA? Misschien is deze coaching dan iets voor jou.
Met ademhaling en de natuur werken we aan jouw patronen. 
Plan gratis vrijblijvend een online call.

De Kracht van ademhaling

Gevoelens en emoties zijn er om ons te helpen. Vaak willen we ze alleen liever niet voelen, waardoor we allerlei beperkende patronen in stand houden.

 

We gaan liever gewoon door met alle acties en afspraken, zodat we de onrust en gevoelens lekker niet hoeven te voelen. Of we projecteren ze gewoon lekker op onze omgeving. Met als gevolg dat we emoties niet verwerken en ze een blokkade vormen in ons lichaam.

 

En laten nou juist dit de patronen zijn die jou tegenhouden om echt te veranderen en impact te maken.

 

De juiste ademhaling kan helpen om blokkades los te laten en vrij te ondernemen.
Geen lange gesprekken, maar gewoon dwars door de spanning en emoties heen.
Heftig en heel bevrijdend.

 

Met als gevolg een groter lichaamsbewustzijn en meer energie in jouw business.

 

Tijdens de coachsessies maken we gebruik van breathwork en nature. Jij gaat lichamelijk ervaren hoe jij jouw blokkades kunt doorbreken. Dit zodat jij ook in lastige situaties echt impact kunt maken.

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.”

Opties en prijs

Afhankelijk van jouw behoefte zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder vind jij de opties.

“wordt lichaamsbewuster en werk vaker in flow”

OVER HARMA

Het ondernemerschap is me met de paplepel ingegoten. Opgegroeid op een boerderij met ondernemende ouders. Ze waren altijd druk. Vooral bezig met nieuwe ontwikkelingen voor de klant.

De vrijheid en het ondernemerschap vond ik heerlijk. Toch besloot ik op mijn 19e het ouderlijk huis te verlaten om te studeren. Na mijn studie kwam ik in verschillende organisaties. Ik zag teams die keihard werkten en vanuit wantrouwen opereerden. Werken in saaie kantoren en agenda’s vol vreselijke vergaderingen. Met resultaat meer stress en minder tevreden klanten.

Het werd mijn missie om te bouwen aan vertrouwen. 
Dit betekent mensen in hun kracht zetten, waardoor ze hun klanten centraal kunnen stellen.

 

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn missie te realiseren. Mijn missie werd helaas mijn grootste valkuil en levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Met als gevolg een flinke black-out.

 

Een aantal jaar later starte ik mijn tweede bedrijf op het gebied van communicatie en samenwerking. Ik leerde dat je alleen tevreden klanten en collega’s krijgt als je gaat loslaten. En het allerbelangrijkste, word bewust van de signalen van je lichaam. Je lichaam geeft vaak feilloos aan wat goed is voor jou.

Daarom ben ik een opleiding gaan volgen tot Breathwork Professional. Hier heb ik geleerd wat ik kan doen om beperkende patronen te doorbreken voor meer flow in je business.Als je ademhaling gaat combineren met de juiste kernwaarden, een goed businessplan en een goede planning dan kan je mooie stappen zetten. En niet alleen voor de klant, maar juist voor mezelf. 

Met businesstools en ademhaling help ik vrouwelijke ondernemers, in mijn derde bedrijf, op weg naar meer rust, werkplezier en focus.

Mijn ervaringen deel ik nu in dit programma. Wil jij meer weten?
Plan gerust een gesprek voor meer informatie.

© Copyright 2021 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden