1-op-1 sessie

breathwork & nature

VOOR WIE?

Vrouwelijke ondernemers die de vrijheid van het ondernemerschap willen ervaren.

Jij bent hier vast niet voor niks.
Vermoedelijk ben jij begonnen als ondernemer om vanuit vrijheid te kunnen werken op jouw unieke manier. Inmiddels blijkt het ondernemen toch niet zo vrij als vooraf gedacht.

Herken jij dit?

 Mis jij de ondernemersvrijheid waar jij van droomde?

 Vind jij het spannend om echt jezelf te laten zien?

 Wil jij moeiteloos impact maken en is dat lastig?

 

JA? Misschien is deze coaching dan iets voor jou.
Met ademhaling en de natuur werken we aan jouw patronen. 
Plan gratis vrijblijvend een online call.

“Volg het pad van jouw dromen, niet die van andermans verwachtingen!”

De Kracht van ademhaling

Gevoelens en emoties zijn er om ons te helpen. Vaak willen we ze alleen liever niet voelen, waardoor we allerlei beperkende patronen in stand houden.

 

We gaan liever gewoon door met alle acties en afspraken, zodat we de onrust en gevoelens lekker niet hoeven te voelen. Of we projecteren ze gewoon lekker op onze omgeving. Met als gevolg dat we emoties niet verwerken en ze een blokkade vormen in ons lichaam.

 

En laten nou juist dit de patronen zijn die jou tegenhouden om echt te veranderen en impact te maken.

 

De juiste ademhaling kan helpen om blokkades los te laten en vrij te ondernemen.
Geen lange gesprekken, maar gewoon dwars door de spanning en emoties heen.
Heftig en heel bevrijdend.

 

Met als gevolg een groter lichaamsbewustzijn en meer energie in jouw business.

Tijdens de coachsessies maken we gebruik van breathwork en nature. Jij gaat lichamelijk ervaren hoe jij jouw blokkades kunt doorbreken. Dit zodat jij ook in lastige situaties echt impact kunt maken.

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.”

Opties en prijs

Afhankelijk van jouw behoefte zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder vind jij de opties.

“wordt lichaamsbewuster en werk vaker in flow”

OVER HARMA

Het ondernemerschap is me met de paplepel ingegoten. Opgegroeid op een boerderij met ondernemende ouders. Ze waren altijd druk. Vooral bezig met nieuwe ontwikkelingen voor de klant.

De vrijheid en het ondernemerschap vond ik heerlijk. Toch besloot ik op mijn 19e het ouderlijk huis te verlaten om te studeren. Na mijn studie kwam ik in verschillende organisaties. Ik zag teams die keihard werkten en vanuit wantrouwen opereerden. Werken in saaie kantoren en agenda’s vol vergaderingen. Met resultaat meer stress en minder tevreden klanten.

Het werd mijn ambitie om werkplezier en klanttevredenheid in organisaties te verbeteren. Ik begeleide veel teams, werkte aan verandertrajecten en coachte medewerkers naar een fijnere werkplek.

 

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd helaas mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Met als gevolg dat ik in angst mezelf verloor.
 

Ik ontdekte ik dat ik geen controle heb over het werkplezier van anderen. Je kunt veel praten, maar de beste keuze is je eigen gevoel volgen. Je lichaam geeft vaak feilloos aan wat er echt nodig is. Ademhaling is hierbij een fantastische tool om dit te ervaren.

Daarnaast leerde ik impact uitoefenen. Ik stapte uit het standaard werksysteem en ging werken op een manier die echt bij mij past. Van uurtje factuurtje naar werken met een schaalbaar businessmodel.

Het bleek mijn missie om te werken op een manier die echt bij mij past. Ook al is deze totaal anders als de norm.

Inmiddels help ik andere vrouwelijke ondernemers om hun leukste bedrijf te creëren. Een bedrijf dat voor jou werkt en energie geeft.

Mijn ervaringen deel ik nu in mijn werk. Wil jij meer weten?
Plan gerust een gesprek voor meer informatie.

© Copyright 2021 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden