Online ademsessie voor ondernemers

bewust begin van jouw maand

Wil jij meer rust en focus in je werk?

Schrijf je nu in voor deze online ademsessie om vaker te werken vanuit jouw natuurlijke kracht. Laat je inspireren en realiseer meer rust en focus in je werk.

Datum: Dinsdag 9 januari 2024
Tijd: 9:00 – 9:30 uur
Kosten: 7,77 euro (mooi symbolisch bedrag)
Waar: Online. Na aanmelding volgt de uitnodiging in je mail.

Herken jij dit?

Jij ervaart veel onrust in je hoofd en hebt moeite om te focussen op wat voor jou belangrijk is. Daarnaast is er weinig ruimte voor jezelf.

Jij bent vooral druk met alle acties die je moet uitvoeren en de problemen die jij moet oplossen voor je klanten.

Jij wordt geleefd door de waan en uitdagingen van alle dag in plaats van dat je energie krijgt van je werk.

Wil jij dit?

Meer rust in je hoofd en tijd om te concentreren op het werk waar jij onwijs blij van wordt. Misschien zelfs tijd voor een lange wandeling of even voor je uit staren en niksen tijdens je werk.

Hoe zou het zijn als jouw bedrijf voor jou gaat werken en jij de rust en ruimte voelt om te doen waar jij onwijs blij van wordt?

Door de ontspanning in je werk is er ruimte voor wat voor wat voor jou echt belangrijk is. Eindelijk werken met rust en focus op een manier die energie geeft.

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

Op weg naar meer rust en focus in je werk

De juiste ademhaling helpt

Er komen steeds meer prikkels en verwachtingen zijn hoog. Met als gevolg geen tijd meer voor ontspanning en weinig focus. Dit lukt ook simpelweg niet meer. Ons lichaam zit in de vecht- en vluchtmodus.

Met als gevolg een werkwijze die niet past bij jouw natuurlijke kracht en heel veel energie kost.

Gelukkig kan dit anders. Je maand bewust starten met een ademoefening werkt fantastisch voor meer rust in je hoofd en focus in je werk. Daarnaast krijg je praktische tips.

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

Met praktische tips

Hoe je ademhaling kunt inzetten in je werkdag.

Het effect van rust en focus op jouw werk.

Wat er gebeurt in je lichaam bij spanning en ontspanning.

Energiemanagement

Wat gebeurd er bij spanning en wat kan je doen voor meer focus en ontspanning?

Ademhaling

Het belang van een optimale ademhaling tijdens je werk met praktische oefeningen.

Patronen doorbreken

Wat je kunt doen om belemmerende patronen te doorbreken.

Over Harma

Afgelopen 20 jaar zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Het werd mijn ambitie om patronen inzichtelijk te maken, samenwerking te optimaliseren en werkplezier te verbeteren. Ik begeleidde veel teams, werkte aan verandertrajecten en coachte medewerkers naar hun positie in de organisatie.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Met als gevolg dat ik in angst mezelf verloor.

Ik ontdekte ik dat ik geen controle heb over het werkplezier van anderen. Je kunt veel praten, maar de beste keuze is je eigen gevoel volgen. Je lichaam geeft namelijk feilloos aan wat jijzelf echt nodig hebt om energiek en met plezier te werken. Alleen zijn we dit gevoel door aangeleerd gedrag vaak verloren en hebben we geleerd om de signalen van ons lichaam te negeren.

Ademhaling is dan een fantastische tool om de balans tussen rationele brein en gevoel weer te herstellen. Ons ratio is superhandig, want die beschermd ons tegen gevaar. Ons ratio waarschuwt ons alleen ook voor afwijzing en dat zorgt er vaak voor dat we ons aanpassen aan anderen. In zo’n geval is je gevoel de beste raadgever, want die geeft het signaal als jij voorbijgaat aan je eigen voorwaarden.

Hierdoor leerde ik werken op mijn natuurlijke wijze. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Stap-voor-stap ging ik werk doen wat echt past bij wie ik van nature ben. Hierdoor heb ik nu haarscherp wie mijn leukste klanten zijn en wat ik ze aanbied. Zo kan ik super makkelijk “nee” zeggen tegen wat ik niet wil en volmondig “ja” zeggen tegen waar ik onwijs veel energie van krijg. En ook nog eens de beste prestaties voor de leukste klanten kan leveren.

Het is mijn missie om anderen te begeleiden naar hun natuurlijke positie in de markt. Een positie die echt bij ze past. Ook al is deze totaal anders als de norm. Vanuit deze plek ontmoet jij de leukste klanten.

Inmiddels help ik ondernemers op weg naar hun natuurlijke positie in de markt. Dit zodat ze kunnen werken met de leukste klanten.

Veel gestelde vragen.

Voor wie is deze sessie?

Deze online maandsessie is voor ondernemers die meer vanuit gevoel en hun natuurlijke kracht willen werken. Ondernemers die werk nu echt anders willen aanpakken en impact maken vanuit de bedoeling. Die minder willen pushen en meer flow willen in hun werk.

Kan ik veilig meedoen met de ademoefeningen?

De ademoefeningen die we doen tijdens deze sessie zijn in principe voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of gezondheidsniveau. Omdat het een online ademsessie betreft doen we geen diepgaande ademoefeningen. 

 

Maar wanneer je twijfelt omdat je last hebt van bepaalde gezondheidsklachten, zoals hoge of lage bloeddruk, chronische hyperventilatie, epilepsie en/of je wordt snel duizelig (bijvoorbeeld tijdens het opstaan) kan het verstandig zijn om even met een arts te checken. 

 

Wanneer je bekend bent met de stijl van ademoefeningen zoals box breathing, focus reset breathing, downregulation etc, en je kunt deze probleemloos toepassen dan komt het helemaal goed. 

 

Gedurende de hele sessie ben ik aanwezig om je te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden. 

Wat kan ik verwachten van zo'n maandsessie?

Tijdens deze sessie neem ik je mee op een innerlijke reis van de adem waarbij ik je met mijn stem en met muziek begeleid tijdens de sessie. Daarna mag je delen wat er leeft in jou. 

Goed om te weten: uit de vorige sessies blijkt dat deze soms wat los kunnen maken en nieuwe inzichten kunnen geven. Weet dat je altijd zelf bepaald hoe diep je gaat.  Plan daarom na de sessie wat tijd voor jezelf om even bij te komen en je inzichten op te schrijven.

Kan ik geld terug krijgen als ik toch niet kan?

Vanwege de lage prijs voor deze maandsessie is het niet mogelijk om geld terug te krijgen als je toch niet aanwezig kunt zijn.

Er volgt bij deze sessie ook geen opname in verband met de privacy van de deelnemers. 

Heb je andere vragen?

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je die altijd stellen via harma@harmazijgers.nl .

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

Don’t Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!

© Copyright 2021 | Harma Zijgers | Privacy statement | Alle rechten voorbehouden