Gratis Online Masterclass

Ontdek jouw missie!

Iedereen heeft een missie. Deze ligt vaak verborgen onder belemmerende patronen, waardoor we hem niet zien. 

WIL JIJ..

✓ Weten wat jouw missie is, zodat jij kunt ondernemen op een manier die echt past bij jou.

✓ Ontdekken welke onbewuste patronen jij zelf in stand houd, waardoor werk energie kost.

Werken op een manier die super veel energie geeft, waardoor jij jouw klanten het beste kunt geven.

✓ Een voorbeeld zijn voor anderen en echt impact maken, waardoor jij gemakkelijker klanten aantrekt.

 

JA! Meld je dan gratis aan.

Datum: Keuze uit 5, 6 en 7 april
Tijd: 9 – 10.00 uur
Waar: Online (uitnodiging volgt na aanmelden)
 

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. Daar kun jij je overigens op ieder moment weer voor afmelden.

 

Ik ontdekte mijn unieke missie en kreeg meer flow in mijn bedrijf.

Harma

Herken jij dit?

Jij bent wel aan het ondernemen, maar het geeft je nog niet die vrijheid en energie die jij verwachtte. Jij werkt hard, werkt op interim basis of volgt vooral het voorbeeld van andere ondernemers.

Word het niet eens tijd voor een stevige fundering in jouw bedrijf? En tijd om te werken op jouw authentieke wijze?

Wist jij dat ieder mens een unieke missie en unieke waarden heeft. Ontdek jouw missie, waardeer jouw kwaliteiten en laat zien wie jij echt bent.

Ok, ik weet het. Dit kan heel spannend zijn!

In deze masterclass help ik je op weg. We gaan aan de slag met de fundering van jouw bedrijf. Als deze wankelt dan mist de flow in je bedrijf. Het is dan heel hard werken.

Ik leer je how jij jouw missie ontdekt en een stevige basis legt voor jouw authentieke business. Op weg naar meer energie en vrijheid.

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. Daar kun jij je overigens op ieder moment weer voor afmelden.

Hoe zou het zijn om…

Gefocust te werken met leuke klanten op een manier die energie geeft?

“Van minder pushen naar meer Flow in jouw business”

Als jouw bedrijf voor jou gaat werken in plaats van dat jij keihard werkt in je bedrijf. Dit betekent dat jij heel helder hebt wat jouw missie is, wat jou niche is, wat  jij wilt bereiken en welke acties jij moet oppakken om hier te komen.

Jij kunt echt beter worden als jij de leiding gaat nemen over jouw manier van ondernemen en gaat ondernemen op een manier die aansluit bij jouw missie. Het is toch niet de bedoeling dat jij mensen helpt en jij geen energie meer hebt voor jezelf, omdat jij te hard werkt?

Wanneer ga jij het goede voorbeeld geven? Wanneer ga jij goed zorgen voor jezelf en je bedrijf zo inrichten dat het voor jou gaat werken? 

In deze masterclass

Ontdek jouw missie
Iedereen heeft een unieke missie in dit leven. Door gebeurtenissen uit het verleden kunnen we verwijderd raken van onze missie. In deze masterclass leg ik uit hoe jij deze opnieuw kunt vinden.

Belemmerende patronen
Word bewust van de patronen en belemmerende gedachten die jou tegenhouden om volgens jouw unieke missie te werken.

 

De kracht van gedachten
Gedachten kunnen onwijs in de weg zitten en een ellendig gevoel geven. Leer hoe jij je gedachten kunt beïnvloeden, zodat jij meer succes gaat behalen.

Patronen doorbreken
En als jij weer weet wat jou missie is dan mag jij hem volgen. Dit betekent vaak oude patronen doorbreken, dealen met belemmerende gedachten en het lef hebben om te gaan doen! Dit is niet gemakkelijk, maar ik geef je een aantal praktische tips.

 

“Volg het pad van jouw dromen. Niet andermans verwachtingen.”

Over Harma

Afgelopen 20 jaar zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Ik wilde het werkplezier en de klanttevredenheid in organisaties verbeteren. Ik begeleide veel teams, werkte aan verandertrajecten en coachte medewerkers naar een fijnere werkplek.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten en tevreden collega’s. 

Ik ontdekte ik dat ik geen controle heb over het werkplezier van anderen. Je kunt veel praten, maar de beste keuze is je eigen gevoel volgen. Je lichaam geeft vaak feilloos aan wat er echt nodig is. Ademhaling is hierbij een fantastische tool om dit te ervaren.

Daarnaast leerde ik impact uitoefenen. Ik stapte uit het standaard werksysteem en ging werken op een manier die echt bij mij past. Van uurtje factuurtje naar werken met een schaalbaar businessmodel.

Het bleek mijn missie om te werken op een manier die echt bij mij past. Ook al is deze totaal anders als de norm.

Inmiddels help ik andere ondernemers om te werken op een manier die past bij wie ze zijn.
Op weg naar meer flow in hun business.

Wat anderen zeggen

Onlangs heb ik een dag met Harma beleeft. Het was ècht een beleving! Een ontdekkingsreis in mezelf die echt een shift heeft gebracht en mij veel inzichten heeft gegeven.

Harma zet een hele fijne en veilige sfeer neer waarin er veel ruimte is voor ontdekken en openen van nieuw bewustzijn. Tegelijk is Harma erg praktisch en ga je naar huis niet alleen met een hoofd vol dromen maar ook met tips om de eerste stappen te gaan uitvoeren.

Alles klopte deze dag: de sprookjesachtige locatie, de reis ernaar toe, het heerlijke eten, de activiteiten en natuurlijk Harma!

Ik voelde mij enorm geliefd, gezien en gehoord door haar. Als je een droom of plan hebt en je wilt er handen en voeten aan geven zodat het niet bij dromen blijft: gun jezelf zo’n fantastische traject met haar. Je zult er geen spijt van krijgen!

Dank je wel lieve Harma for being you!

Liefs,
Saskia

Leiderschapscoach met paarden

Harma weet vanuit haar expertise als ademcoach en achtergrond in het bedrijfsleven precies wat er nodig is om een project succesvol te lanceren, zonder jezelf daarin te kort te doen of te verliezen. Vanuit rust en ontspanning geeft ze in het moment praktische handvaten, waardoor ik als ondernemer in een fijne flow weer een stap dichterbij het realiseren van mijn doel kom.

Ik voel mij altijd gezien, gewaardeerd en ondersteund en ik gun iedereen de magie van deze bijzondere en unieke samenwerking.

Liefs,
Nicoline

Podcast Producer

Veel gestelde vragen.

Voor wie is deze masterclass?

Voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf in advies, coaching, leefstijl, communicatie, human resource etc. die hun authenticiteit willen ontdekken.

Ik heb nu geen tijd. Komt er nog een optie?

Even heel eerlijk. Tijd ga je niet krijgen. Het gaat erom hoe je omgaat met tijd. Dit is exact de reden deze masterclass handig is. Het gaat niet om tijd het gaat over prioriteit, zodat jij tijd gaat maken voor wat echt belangrijk is.

Komt er een opname?

Ja, je krijgt achteraf de opname die tijdelijk beschikbaar is.

Heb je andere vragen?

Stuur me dan even een mailtje naar info@harmazijgers.nl.

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. Daar kun jij je overigens op ieder moment weer voor afmelden.

© Copyright 2021 | Harma Zijgers | Privacy statement | Alle rechten voorbehouden