Gratis online masterclass voor coaches en adviseurs

Stralend zichtbaar

Ben jij klaar om zichtbaar te worden voor de leukste klanten? 

In deze online masterclass ontdek je hoe jij jouw unieke persoonlijkheid laat zien!  

Datum: Vrijdag 26 april 
Tijd: 10:00 – 11:00 uur
Kosten: Gratis
Waar: Online via Zoom. Na aanmelding volgt de uitnodiging in je mail.

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

Herken jij dit?

Jij ziet online allemaal succesvolle ondernemers en wilt heel graag ook zoveel impact maken. Allen hoe?

Jij wilt vaker zichtbaar zijn, alleen waar haal je de inspiratie vandaan die waardevol zijn voor potentiële klanten?

Jij bent echt super goed in je vak, waardoor klanten in hordes in de rij moeten staan. Doordat jij jezelf niet echt laat zien loop je gewoon super veel klanten mis.

Wil jij dit?

Jij weet hoe jij jezelf laat zien. Eindelijk geen energie meer verliezen door de angst om online zichtbaar te zijn.

Jij bent een voorbeeld voor anderen met jouw mooie persoonlijkheid. Eindelijk jouw unieke kwaliteiten voor eens en altijd online zichtbaar.

Jij helpt super leuke klanten die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten. Ze zijn je dankbaar en jij krijgt de waardering die jij verdient.

Is dit voor jou herkenbaar? Schrijf je dan nu in voor de gratis online masterclass. Hierin vertel ik hoe jij stralend zichtbaar wordt en de leukste klanten aantrekt. 

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

Laat jouw mooie persoonlijkheid zien en ontmoet de leukste klanten.

Online zichtbaar zijn met jouw unieke kracht.

Wil jij werken met de leukste klanten en meer omzet genereren? Dan moet je online zichtbaar zijn!

Dat kan lastig zijn als je niet weet hoe jij krachtig online zichtbaar wordt. Jij kunt echt een verschil maken voor de leukste klanten, maar hoe laat je dit zien?  Dan moet je eerst haarscherp weten wie je echt bent en wat jouw unieke onderscheidend vermogen is.

Wist jij dat ieder mens unieke is en hiermee heel veel klanten kan helpen? Dan moet je dit alleen wel online laten zien. 

Word het niet eens tijd om echt jouw volledige potentieel te laten zien?

Jij bent ondernemer geworden en daar hoort bij dat je online zichtbaar wordt. Potentiële klanten willen weten wie jij bent en wat ze van je kunnen leren. Alleen dan gaan ze over tot aankoop.

Tijdens deze masterclass ga je aan de slag om jouw unieke en onderscheidende kracht zichtbaar te maken. Je ontdekt hoe jij jezelf laat zien op een manier die past bij wie jij bent. Het is helemaal niet erg als je dit nog spannend vindt. Aan de hand van krachtige oefening help ik je door de spanning heen.

Op weg naar meer super leuke klanten doordat jij eindelijk jezelf laat zien!

Wat leer je deze masterclass?

De drie stappen op weg naar de leukste klanten.

Hoe jij haarscherp jouw beste marketingstrategie neerzet, zodat jij jezelf laat zien op een manier die past bij jouw unieke persoonlijkheid.

Hoe jij klanten aantrekt die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten. Super leuke klanten die jou energie geven.

Hoe jij stap-voor-stap jezelf laat zien op een manier die past bij jou.

Schrijf je nu in voor de gratis online masterclass en leg de eerste basis om jezelf online te laten zien. Laat je inspireren en zet de eerste stap naar een mooie ondernemersreis!

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

Over Harma

Hi, ik ben Harma

En geloof me, ik ben ooit ook daar geweest. Ik heb gestruggeld en gezocht, voordat ik het lef had om echt mezelf te laten zien.

Eerst heb ik achter de schermen heel veel mensen geholpen. Tijdens dit werk zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Het werd mijn ambitie om de klanttevredenheid en het werkplezier te verbeteren. Ik werkte met verschillende klanten, begeleidde veel teams en coachte medewerkers naar hun positie in de organisatie.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten. Met als gevolg dat ik in angst mezelf verloor.

Ik ontdekte ik dat ik alleen de leukste klanten kan ontmoeten als ik echt mezelf laat zien. Stap voor stap ontmoette ik super leuke klanten die optimaal profiteerden van mijn unieke kwaliteiten.

Inmiddels help ik adviseurs en coaches om een natuurlijke positie in te nemen in de markt en werken met de leukste klanten. Van minder Pushen naar meer Flow.

Veel gestelde vragen.

Voor wie is deze masterclass?

Voor adviseurs en coaches, zoals HR adviseurs, marketing adviseurs, ademcoaches, teamcoaches, verandermanagers en transformatiecoaches. Ondernemers die graag online zichtbaar willen worden op een manier die energie geeft. Werken met de leukste klanten die optimaal profiteren van jouw kwaliteiten. In plaats van achter de schermen blijven werken in je bedrijf. Laat jezelf zien, want er wachten zo veel leuke klanten op jou!

Komt er een opname?

Wil jij graag achteraf de opname ontvangen? Meld je dan aan en je ontvangt de keuze om de opname te ontvangen voor €5,00 (excl. btw). 

Andere vragen?

Heb jij andere vragen? Stuur dan een mail naar harma@harmazijgers.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

© Copyright 2023 | Harma Zijgers | Privacy statement | Alle rechten voorbehouden