Gratis online masterclass

Authentiek ondernemen

Ben jij klaar om vanuit jouw unieke kracht écht impact te maken?

Schrijf je nu in voor de gratis online masterclass en ontdek hoe jij jezelf kunt laten zien als de meest authentieke versie van jezelf.  

Datum: Vrijdag 9 juni.
Tijd: 9:00 uur.
Waar: Online. Na aanmelding volgt de uitnodiging in je mail.

Herken jij dit?

Jij ziet allemaal succesvolle ondernemers en hebt regelmatig het gevoel dat jij een ander persoon moet zijn om ook zoveel impact te maken. Nou, daar geloof ik echt niet in!

Jij wilt onwijs graag echt een bijdrage leveren met jouw unieke kracht, alleen zie jij gewoon echt niet jouw authenticiteit. Ok, je voelt het wel als jij met klanten aan het werk bent, maar krijgt het gewoon niet benoemd.

Jij vraagt je regelmatig af: “Wat is eigenlijk mijn echte toegevoegde waarde?” Jij probeert echt van alles om jouw unieke waarde te vinden.

Jij bent regelmatig in je vrije tijd aan het werk, waardoor jij nooit volledig ontspant. Regelmatig zit jij ’s avonds (tegen beter weten in) toch weer achter je laptop, waardoor jij soms futloos bent en misschien zelfs slecht slaapt.

Jij wilt heel graag een bijdrage leveren met jouw authentieke kracht. En ook nog op een manier die energie geeft. Diep van binnen voel je het wel, maar je kunt zelf niet benoemen waar jij onwijs goed in bent.

Wil jij dit?

Jij wilt weten hoe jij een authentieke fundering kunt leggen voor jouw bedrijf? Eindelijk geen energie meer verliezen met allerlei trucjes en quick-fixes.

Jij wilt weten wanneer jij te hard werkt voor een ander en verwijderd raakt van jouw eigen authentieke kracht. Jij wilt tijd en energie overhouden voor jezelf, zodat je tijdens werk ook eens kunt genieten van een heerlijke wandeling.

Je wilt na een werkdag of gewoon lekker tijdens een werkdag tijd hebben voor jezelf, om te sporten of leuke dingen te doen met vrienden. Je wilt weer ongelofelijk veel lol maken, onwijs lachen en heerlijk ontspannen.

Jij wilt optimaal genieten van je vrije tijd en echt vakantie leren vieren. Dus niet stiekem toch je social media of e-mail checken, maar écht ontspannen.

Jij wilt een voorbeeld worden voor anderen met jouw authenticiteit. Je wilt eindelijk echt jouw authentieke zelf zijn en jouw unieke persoonlijkheid voor eens en altijd laten zien aan anderen, terwijl je echt een bijdrage levert.

Is dit voor jou herkenbaar? Schrijf je dan nu in voor de gratis online masterclass en ontdek hoe je vanuit jouw authentieke kracht kunt ondernemen. Laat je inspireren en zet de eerste stap naar een succesvolle en vervullende ondernemersreis!

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

Bouw een authentieke fundering voor jouw bedrijf en maak echt impact.

Ondernemen vanuit jouw unieke kracht.

Wil jij de leukste klanten aantrekken en meer omzet genereren? Dan moet je authentiek zichtbaar zijn!

Dat kan lastig zijn als je jezelf afvraagt wie je eigenlijk bent en wat jouw unieke onderscheidend vermogen is. Diep van binnen voel jij dat er iets moet zijn, maar wat dan? Jij maakt echt een verschil voor de klanten waarmee jij werkt. Jij wilt graag meer klanten in hun kracht zetten, zonder jezelf te verliezen. Jij wilt je authentieke zelf kunnen zijn. Alleen hoe presenteer jij jezelf authentiek?

Word het niet eens tijd om echt jouw authentieke zelf te laten zien? Tijd om te werken op een manier waarmee jij echt impact kunt maken.

Wist jij dat ieder mens een unieke missie heeft en andere voorwaarden om optimaal te kunnen presteren. Ontdek jouw unieke werkwijze en ga werken op een manier die jouw energie geeft, waardoor je optimaal kunt presteren.

In deze masterclass vertel ik je wat je nodig hebt om jouw authenticiteit echt zichtbaar te maken. Je leert hoe je kunt werken op een manier die energie geeft in plaats van leegzuigt. Daarnaast ga je voorwaarden creëren voor jouw manier van werken, waardoor je optimaal kunt presteren en echt impact kunt maken.

Tijdens deze masterclass ga je aan de slag met de authentieke fundering van jouw bedrijf. Als deze fundering wankelt, ben je vooral hard aan het werk voor anderen en mis je jouw energieke, authentieke manier van werken. De manier waarmee je echt impact kunt maken en een voorbeeld wordt voor anderen.

Wat leer je deze masterclass?

De vier stappen op weg naar jouw authenticiteit.

Hoe jij een authentieke fundering neerzet voor jouw bedrijf, zodat jouw bedrijf voor jou gaat werken en jij echt impact kunt maken.

Hoe jij de leukste klanten aantrekt op jouw authentieke wijze en werk niet voelt als (té hard) werken.

Hoe jij stopt met het volgen van anderen en zelf het voorbeeld wordt en echt impact gaat maken op de leukste klanten.

Hoe jij optimaal kunt genieten van je vrije tijd en echt vakantie kunt vieren.

Schrijf je nu in voor de gratis online masterclass en ontdek hoe je vanuit jouw authentieke kracht kunt ondernemen. Laat je inspireren en zet de eerste stap naar een succesvolle en vervullende ondernemersreis!

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

Reviews

Harma geeft praktische handvaten, waardoor ik als ondernemer dichterbij mijn doel kom.

Nicoline

 

Vond het verhelderend en soms ook confronterend. Het gaf mij zeker bruikbare inzichten.”

Richard

“Als je een droom of plan hebt en je wilt er handen en voeten aan geven zodat het niet bij dromen blijft? Volg deze masterclass.” 

Saskia

Over Harma

Afgelopen 20 jaar zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Het werd mijn ambitie om patronen inzichtelijk te maken, samenwerking te optimaliseren en werkplezier te verbeteren. Ik begeleidde veel teams, werkte aan verandertrajecten en coachte medewerkers naar een fijnere werkplek.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Met als gevolg dat ik in angst mezelf verloor.

Ik ontdekte ik dat ik geen controle heb over het werkplezier van anderen. Je kunt veel praten, maar de beste keuze is je eigen gevoel volgen. Je lichaam geeft namelijk feilloos aan wat jijzelf echt nodig hebt om energiek en met plezier te werken. Alleen zijn we dit gevoel door aangeleerd gedrag vaak verloren.

Ademhaling is dan een fantastische tool om de balans tussen rationele brein en gevoel weer te herstellen. Ons ratio is superhandig, want die beschermd ons tegen gevaar. Ons ratio waarschuwt ons alleen ook voor afwijzing en dat zorgt er vaak voor dat we ons aanpassen aan anderen. In zo’n geval is je gevoel de beste raadgever, want die geeft het signaal als jij voorbijgaat aan je eigen voorwaarden.

Hierdoor leerde ik werken op mijn authentieke wijze. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Stap-voor-stap ging ik van uurtje factuurtje naar werken met een schaalbaar businessmodel. Hierdoor heb ik nu haarscherp wie mijn leukste klanten zijn en wat ik ze aanbied. Zo kan ik super gemakkelijk “nee” zeggen tegen wat ik niet wil en volmondig “ja” zeggen tegen waar ik onwijs veel energie van krijg. En ook nog eens de beste prestaties voor kan leveren.

Het bleek mijn missie om anderen te begeleiden naar een werkwijze die echt bij ze past. Ook al is deze totaal anders als de norm. Vanuit jouw authentieke werkwijze krijg jij de beste waardering van jouw leukste klanten.

Inmiddels help ik andere ondernemers om te werken op een manier die past bij wie ze zijn. Op weg naar meer flow in hun business, zodat je de energie en waardering krijgt die jij verdient.

Veel gestelde vragen.

Voor wie is deze masterclass?

Voor ondernemers met een dienstverlenend bedrijf in advies, coaching, leefstijl, communicatie, human resource etc. die hun authenticiteit willen ontdekken.

Heb je andere vragen?

Stuur me dan even een mailtje naar harma@harmazijgers.nl en we zorgen ervoor dat dit wordt geregeld.

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

© Copyright 2023 | Harma Zijgers | Privacy statement | Alle rechten voorbehouden