Gratis online masterclass voor adviseurs en coaches

Authentiek ondernemen

Ben jij klaar om écht impact te maken op een manier die energie geeft?

Schrijf je nu in voor de gratis online masterclass en ontdek hoe jij de leukste klanten ontmoet.  

Datum: Vrijdag 8 september.
Tijd: 9:00 uur.
Waar: Online. Na aanmelding volgt de uitnodiging in je mail.

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

Herken jij dit?

Jij ziet allemaal succesvolle ondernemers en hebt regelmatig het gevoel dat jij een ander persoon moet zijn om ook zoveel impact te maken. Nou, daar geloof ik echt niet in!

Jij wilt onwijs graag echt een bijdrage leveren met jouw unieke kracht, alleen zie jij gewoon echt niet jouw authenticiteit. Ok, je voelt het wel als jij met klanten aan het werk bent, maar krijgt het gewoon niet benoemd.

Jij wilt heel graag een bijdrage leveren met jouw authentieke kracht. En ook nog op een manier die energie geeft. Diep van binnen voel je het wel, maar je kunt zelf niet benoemen waar jij onwijs goed in bent.

Wil jij dit?

Jij weet hoe jij een authentieke positie inneemt met jouw bedrijf? Eindelijk geen energie meer verliezen met allerlei trucjes en quick-fixes.

Jij bent een voorbeeld voor anderen met jouw authenticiteit. Eindelijk echt jezelf zijn en jouw unieke persoonlijkheid voor eens en altijd laten zien aan anderen, terwijl je echt een bijdrage levert.

Jij weet wanneer jij te hard werkt voor een ander en verwijderd raakt van jouw eigen authentieke kracht. Jij houdt tijd en energie over voor jezelf, zodat je tijdens werk ook eens kunt genieten van een heerlijke wandeling.

Is dit voor jou herkenbaar? Schrijf je dan nu in voor de gratis online masterclass. Hierin vertel ik hoe jij jouw authentieke positie inneemt en de leukste klanten aantrekt. 

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

Claim jouw natuurlijke positie in de markt en ontmoet de leukste klanten.

Ondernemerschap vanuit jouw unieke kracht.

Wil jij werken met de leukste klanten en meer omzet genereren? Dan moet je authentiek zijn!

Dat kan lastig zijn als je jezelf afvraagt wie je eigenlijk bent en wat jouw unieke onderscheidend vermogen is. Diep van binnen voel jij dat er iets moet zijn, maar wat dan? Jij maakt echt een verschil voor de klanten waarmee jij werkt. Jij wilt graag meer klanten in hun kracht zetten, zonder jezelf te verliezen. Jij wilt je authentieke zelf kunnen zijn. Alleen hoe presenteer jij jezelf authentiek?

Word het niet eens tijd om echt jouw authentieke zelf te zijn? Tijd om te werken op een manier waarmee jij echt impact kunt maken.

Wist jij dat ieder mens een unieke missie heeft en andere voorwaarden om optimaal te kunnen presteren. Ontdek jouw unieke werkwijze en ga werken op een manier die jouw energie geeft, waardoor je optimaal kunt presteren.

In deze masterclass vertel ik je wat je nodig hebt om de leukste klanten te ontmoeten en authenticiteit te zijn. Je leert hoe je kunt werken op een manier die energie geeft in plaats van leegzuigt. Daarnaast ga je voorwaarden creëren voor jouw manier van werken, waardoor je optimaal kunt presteren en echt impact kunt maken.

Tijdens deze masterclass ga je aan de slag met de authentieke positie van jouw bedrijf. Als deze positie wankelt, ben je vooral hard aan het werk voor anderen en mis je jouw energieke, authentieke manier van werken. De manier waarmee je echt impact kunt maken op de leukste klanten.

Wat leer je deze masterclass?

De drie stappen op weg naar de leukste klanten.

Hoe jij stopt met het volgen van anderen en zelf het voorbeeld wordt en echt impact gaat maken op de leukste klanten.

Hoe jij de leukste klanten aantrekt op jouw authentieke wijze en werk niet voelt als (té hard) werken.

Hoe jij een authentieke positie inneemt met jouw bedrijf, zodat jouw bedrijf voor jou gaat werken en jij echt impact kunt maken.

Schrijf je nu in voor de gratis online masterclass en leg de eerste basis voor ondernemen vanuit jouw authentieke kracht. Laat je inspireren en zet de eerste stap naar een succesvolle en vervullende reis!

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

Reviews

Harma geeft praktische handvaten, waardoor ik als ondernemer dichterbij mijn doel kom.

Nicoline

 

Vond het verhelderend en soms ook confronterend. Het gaf mij zeker bruikbare inzichten.”

Richard

“Als je een droom of plan hebt en je wilt er handen en voeten aan geven zodat het niet bij dromen blijft? Volg deze masterclass.” 

Saskia

Over Harma

Afgelopen 20 jaar zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Het werd mijn ambitie om om de klanttevredenheid en het werkplezier te verbeteren. Ik werkte met verschillende klanten, begeleidde veel teams en coachte medewerkers naar hun positie in de organisatie.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten. Met als gevolg dat ik in angst mezelf verloor.

Ik ontdekte ik dat ik geen controle heb over het werkplezier van anderen. Je kunt veel praten, maar de beste keuze is je eigen gevoel volgen. Je lichaam geeft namelijk feilloos aan wat jijzelf echt nodig hebt om energiek en met plezier te werken. Alleen zijn we dit gevoel door aangeleerd gedrag vaak verloren en hebben we geleerd om de signalen van ons lichaam te negeren.

Ademhaling is dan een fantastische tool om de balans tussen rationele brein en gevoel weer te herstellen. Ons ratio is superhandig, want die beschermd ons tegen gevaar. Ons ratio waarschuwt ons alleen ook voor afwijzing en dat zorgt er vaak voor dat we ons aanpassen aan anderen. In zo’n geval is je gevoel de beste raadgever, want die geeft het signaal als jij voorbijgaat aan je eigen voorwaarden.

Hierdoor leerde ik werken op mijn authentieke wijze. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Stap-voor-stap ging ik werk doen wat echt past bij wie ik van nature ben. Hierdoor heb ik nu haarscherp wie mijn leukste klanten zijn en wat ik ze aanbied. 

Het is mijn missie om anderen te begeleiden naar hun authentieke positie in de markt. Een positie die echt bij ze past. Ook al is deze totaal anders als de norm. Vanuit jouw natuurlijke positie ontmoet jij de leukste klanten.

Inmiddels help ik adviseurs en coaches marketingstrategie. Zodat ze hun natuurlijke positie kunnen innemen in de markt en kunnen werken met de leukste klanten.

Veel gestelde vragen.

Voor wie is deze masterclass?

Voor zelfbewuste mkb ondernemers, zoals HR adviseurs, ademcoaches, teamcoaches, verandermanagers en transformatiecoaches. Ondernemers die graag oprecht een bijdrage willen leveren vanuit hun authentieke kracht. En dat op een manier die energie geeft. Werken aan je bedrijf met de leukste klanten die optimaal profiteren van jouw kwaliteiten. In plaats van veel te hard werken in je bedrijf.

Heb je andere vragen?

Stuur me dan even een mailtje naar harma@harmazijgers.nl en we zorgen ervoor dat dit wordt geregeld.

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

© Copyright 2023 | Harma Zijgers | Privacy statement | Alle rechten voorbehouden