De afgelopen jaren gaf ik als mijn zekerheid op, want ik wilde meer energie en vrijheid. Ik besloot mijn goed betaalde baan als leidinggevende op te geven.ย Ik dacht dat ik zo iets nieuws zou vinden, maar dit viel flink tegen. Niet omdat er geen werk was, maar omdat ik nu echt wilde werken op een manier die past bij mij.

Het werd een avontuurlijke reis. Ofwel een ontdekkingstocht naar mijn ideale manier van werken. In deze reis vond ik mijn weg in het online ondernemen, volgde een ademopleiding en werkte met andere ondernemers. Dit hielp!

Het is geweldig om gelijkgestemden om je heen te hebben die je oprecht inspireren en uitdagen om jezelf te zijn. Gelijkgestemden helpen onwijs in de zoektocht naar jezelf. Dit hielp bij het ontdekken van mijn missie en het doorbreken van belemmerende patronen.ย 

๐™…๐™š ๐™ข๐™ž๐™จ๐™จ๐™ž๐™š ๐™๐™ค๐™š๐™› ๐™Ÿ๐™š ๐™ฃ๐™ค๐™ค๐™ž๐™ฉ ๐™—๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™ฉ๐™š ๐™ฏ๐™ค๐™š๐™ ๐™š๐™ฃ.
Je missie is altijd aanwezig in jou. Het enige wat je hoef te doen is je gevoel volgen, angsten overwinnen en doen wat energie geeft. Van spanning naar ontspanning. Van pushen naar flow.ย 

Dit klinkt alleen veel simpeler als het daadwerkelijk is. Concreet heb ik veel gedaan om de weg in mezelf te vinden. Ik heb mijn levensloop geanalyseert, hieruit mijn missie geformuleerd en hulp gehad van geweldige coaches. Dit om mijn verhaal te concretiseren en patronen die in de weg zaten te doorbreken.ย 

Hierdoor vond ik uiteindelijk mezelf en leerde hoe ik mezelf kon presenteren met mijn verhaal. En ik nog steeds leer ik elke dag weer nieuwe dingen, zodat ik mezelf en mijn klanten nog beter kan helpen.

Ik ben heel dankbaar dat ik nu andere ondernemers mag helpen om hun missie te vinden en de leukste klanten te ontmoeten. Hierdoor ontstaat steeds meer ontspanning en flow in mijn bedrijf.

๐™’๐™ž๐™ก ๐™Ÿ๐™ž๐™Ÿ ๐™ค๐™ค๐™  ๐™Ÿ๐™ค๐™ช๐™ฌ ๐™ข๐™ž๐™จ๐™จ๐™ž๐™š ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™™๐™š๐™ ๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™š๐™ง ๐™›๐™ก๐™ค๐™ฌ ๐™ž๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š ๐™—๐™š๐™™๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™›?
Vanuit de ontspanning en flow vind je jouw missie en niche. De richting die jij mag inzetten voor jouw bedrijf.