Download gratis

Het jaarevaluatie werkboek

De weg naar jouw stralende jaar!

Hét Jaarevaluatie Werkboek voor ondernemers die willen stralen!

Nu het einde van het jaar nadert, nodig ik je uit om even stil te staan. Weer een jaar vol uitdagingen, groei en nieuwe ervaringen!

Het is tijd om terug te kijken op alles wat je hebt bereikt en de lessen te omarmen die het afgelopen jaar je heeft geleerd. Een grondige jaarevaluatie is niet alleen een moment van reflectie, maar een krachtig instrument dat de deur opent naar jouw dromen.

Dus, beste ondernemende ziel, neem de tijd voor jezelf. Grijp deze kans aan het einde van het jaar om te reflecteren, te groeien en jezelf voor te bereiden op een volgend hoofdstuk vol mogelijkheden. Op naar een jaar vol groei, zelfontdekking en dichterbij jouw dromen!

Met evaluatie op de volgende onderwerpen:

1. Volg jouw missie.

2. Laat jezelf zien.

3. Ontmoet de leukste klanten.

4. Zorg voor een freaky focus.

5. Maak een concreet plan.

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

Hoe zou het zijn om…

Exact te weten welke stappen jij moet zetten op weg naar jouw missie. 

“Van minder pushen naar meer Flow in jouw business”

Jij hebt heel helder wat jouw unieke en onderscheidende vermogen is en weet welke stappen jij moet zetten om jezelf krachtig te presenteren. Hierdoor ontmoet jij de leukste klanten.  Klanten die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten.

Jij weet namelijk welke klanten jij met jouw kwaliteiten het allerbeste kunt helpen. En jij hebt een duidelijk plan om deze klanten te ontmoeten.

Stap voor stap ga jij jouw missie realiseren en meer flow realiseren in jouw business.

Ben jij er klaar om stil te staan bij jouw ups en downs, zodat jij helder krijgt wat er nodig is om jouw missie te realiseren? Download dan nu het Jaarevaluatie Werkboek en zet de eerste stappen naar jouw missie.

Wanneer jij je inschrijft dan ontvang je regelmatig inspiratie en tips. 

© Copyright 2023 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden