Flow in je business traject

Ontdek jouw unieke kracht en laat jezelf zien aan de leukste klanten.

Werken met de leukste klanten op een manier die energie geeft!

Jij bent gaan ondernemen, omdat jij graag wilt werken met de leukste klanten waarmee jij jouw waarde kunt delen. Hier krijg je energie van, omdat je echt van betekenis bent. Alleen voel jij je vaak niet zo energiek, omdat je een tekort aan klanten hebt. Niet echt de droom waarvoor jij bent gaan ondernemen.

Hoe kan je in hemelsnaam dit patroon doorbreken en echt jouw droom volgen? Het kan toch niet de bedoeling zijn dat de juiste klanten maar niet bij jou komen?

Hoe fijn zou het zijn als jij super veel leuke klanten ontmoet, waardoor jij lekker kunt doen waar je onwijs blij van wordt?

In dit programma leer jij hoe je dit patroon kunt doorbreken. Hoe jij jezelf laat zien, zodat jij de leukste klanten ontmoet. Klanten die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten, waardoor werk niet voelt als te hard werken.

 

Wil jij krachtig zichtbaar worden voor de leukste klanten en hierdoor meer flow in jouw business? Plan dan nu een gratis online strategiegesprek.

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Herken jij dit?

Jij ziet allemaal ondernemers die moeiteloos de leukste klanten aantrekken. Wat kan jij doen om ook zoveel leuke klanten te ontmoeten?

Jij wilt doen waar jij onwijs goed in bent of misschien wel de allerbeste. En hiermee de leukste klanten helpen. Wat kan jij doen om meer leuke klanten te ontmoeten?

Jij wilt echt van betekenis zijn voor super leuke klanten, maar niet de hele dag bezig zijn met social media en netwerken. Wat kan jij doen om jezelf krachtig te presenteren zonder de hele dag online te zijn?

Hoe zou het zijn om?

Jij presenteert jezelf super aantrekkelijk voor de leukste klanten. Klanten die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten.

Jij hebt heel helder waar jij onwijs goed in bent en weet welke klanten jij het beste kunt helpen. Daarnaast heb jij een helder marketingplan om meer volgers en leuke klanten aan te trekken.

Jij hebt tijd om klanten te helpen met wat jij het allerliefste doet en hebt ook nog eens tijd en energie over voor jezelf (en vrienden en familie). Zinloze berichten plaatsen en eindeloos netwerken is niet meer nodig.

Hoe zou het zijn om…

Zichtbaar te zijn voor de leukste klanten op een manier die energie geeft?

“Van minder pushen naar meer Flow in jouw business”

Jij hebt heel helder wat jouw unieke en onderscheidende vermogen is en kunt jezelf krachtig presenteren. Hierdoor ontmoet jij de leukste klanten. 

Jij weet namelijk welke klanten jij met jouw kwaliteiten het allerbeste kunt helpen. De uitdagingen en verlangens van jouw ideale klant heb jij haarscherp, zodat jij ze kunt inspireren.

Jij ontmoet super leuke klanten en ze zijn blij met je. Dit komt doordat ze optimaal profiteren van jouw unieke onderscheidende vermogen. En voor jou voelt dit daardoor helemaal niet als keihard werken. Sterker nog, het geeft onwijs veel energie!

Ben jij er klaar om jezelf te laten zien aan de leukste klanten? Klanten die jij fantastisch kunt helpen en waarbij werk niet voelt als ’te hard’ werken. Dit geeft energie en meer flow in jouw bedrijf! 

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Werken in Flow.

Misschien herken jij het wel? Jij bent zo heerlijk aan het werk dat je totaal de tijd vergeet! Dit noemen ze de Flow staat.

Vooral kinderen zitten vaak in Flow. Hoe ouder we worden hoe meer we te maken krijgen met normen, regels en onze eigen beperkende overtuigingen. We werken steeds meer vanuit pushen en doorgaan in plaats van wat ons lichaam nodig heeft en op een manier die energie geeft.

Vanuit spanning in jezelf gaat onze aandacht vaak naar mensen en signalen buiten onszelf. Terwijl werken in Flow met name mogelijk is als je bezig bent wat wij jou echt belangrijk is. Dit voelt misschien heel egoïstisch, maar juist door aandacht te geven aan jezelf kan jij anderen echt goed helpen.

“Jij kunt echt impact maken als jij oprecht aandacht gaat geven aan jezelf”

In dit programma bepaal jij jouw unieke en onderscheidende vermogen waardoor jij jezelf kunt presenteren voor meer super leuke klanten. Dit zodat jij weer vanuit energie en met flow kunt gaan werken. 

Wil jij nu eindelijk leuke klanten ontmoeten en meer flow in jouw business? Ja, plan dan nu een gratis online strategiegesprek.

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Dit was een wake up call …

Ik bleef maar rennen om meer tevreden klanten te krijgen. Ik werkte steeds harder om mijn eigen verwachtingen te overtreffen. Ik werkte keihard in de hoop op meer tevreden klanten en meer geluk voor mezelf en mijn gezin te ervaren. Met als gevolg een flinke black-out en dus hoog tijd voor verandering!

Ik wilde me niet meer de hele dag druk zijn met stomme acties en energie slurpende klanten. Ik had gewoon geen puf en energie meer voor mijn gezin, familie en vrienden.

Ik wilde oprecht een bijdrage leveren, werken met de leukste klanten en ook nog tijd en energie overhouden voor mezelf. Mijn werk en klanten had ik nu lang genoeg aandacht gegeven. Tijd om weer te verbinden en met energie leuk werk te doen. 

“Volg het pad van jouw dromen, niet die van andermans verwachtingen!”

Inmiddels durf ik te zeggen dat dit heftige moment echt mijn wake-up call was. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken.

Stap-voor-stap ging ik werk doen wat echt past bij wie ik van nature ben. Hierdoor heb ik nu haarscherp wie mijn leukste klanten zijn en kan ik mezelf krachtig presenteren. 

Het is mijn missie om nog meer ondernemers te begeleiden naar hun natuurlijke positie in de markt en de leukste klanten. Ook al is deze positie totaal anders als de norm. Vanuit jouw natuurlijke kwaliteiten ontmoet jij de leukste klanten.

Inmiddels help ik adviseurs en coaches om zichzelf te laten zien, zodat ze meer leuke klanten ontmoeten. Op weg naar meer flow in je business, zodat je de energie en waardering krijgt die jij verdient!

Wat anderen zeggen.

Onlangs heb ik een dag met Harma beleeft. Het was ècht een beleving! Een ontdekkingsreis in mezelf die echt een shift heeft gebracht en mij veel inzichten heeft gegeven.

Harma zet een hele fijne en veilige sfeer neer waarin er veel ruimte is voor ontdekken en openen van nieuw bewustzijn. Tegelijk is Harma erg praktisch en ga je naar huis niet alleen met een hoofd vol dromen maar ook met tips om de eerste stappen te gaan uitvoeren.

Alles klopte deze dag: de sprookjesachtige locatie, de reis ernaar toe, het heerlijke eten, de activiteiten en natuurlijk Harma!

Ik voelde mij enorm geliefd, gezien en gehoord door haar. Als je een droom of plan hebt en je wilt er handen en voeten aan geven zodat het niet bij dromen blijft: gun jezelf zo’n fantastische traject met haar. Je zult er geen spijt van krijgen!

Dank je wel lieve Harma for being you!

Liefs,
Saskia

Leiderschapscoach met paarden

Harma weet vanuit haar expertise als ademcoach en achtergrond in het bedrijfsleven precies wat er nodig is om een project succesvol te lanceren, zonder jezelf daarin te kort te doen of te verliezen. Vanuit rust en ontspanning geeft ze in het moment praktische handvaten, waardoor ik als ondernemer in een fijne flow weer een stap dichterbij het realiseren van mijn doel kom.

Ik voel mij altijd gezien, gewaardeerd en ondersteund en ik gun iedereen de magie van deze bijzondere en unieke samenwerking.

Liefs,
Nicoline

Podcast Producer

Wat een contrast met eerst, waar ik zoekende was naar ‘marketing’ proposities rondom Het Taboe Kaartspel dat ik had ontwikkeld. En waar ik eerst verzandde in het ‘hoe’ (Reiki Master, Intuïtieve Coach, Spelontwerper) in plaats van het ‘wat’. En daardoor mezelf niet onderscheidde tussen alle andere coaches. En ook geen duidelijke doelgroep aansprak.

Mijn doelgroep en levensmissie is nu super helder. Met Harma ben ik onderweg naar mijn eerste klant voor mijn nieuwe programma. En mijn passie de boventoon laten voeren van het ondernemen – en de beperkende overtuigingen te zien als gewoon ‘iets’ dat bij het ondernemen hoort, en helpt om nog authentieker te ondernemen.

Nicole Kemp

Meer harmonie in familierelaties

Business traject

€ 1.111

1 live kick-off

We gaan echt de diepte in en achterhalen jouw authentieke kracht.

4 online coach sessies

Stap voor stap maken we jouw unieke bijdrage helder en leer jij om krachtig zichtbaar te worden.

5 online modules met videolessen

In deze modules krijg jij alle tips en tools die jij nodig hebt op zelfverzekerd zichtbaar te worden.

Praktische tools, opdrachten en ademoefeningen

Effectieve tools helpen jouw door beperkende patronen heen, zodat jij krachtig zichtbaar kunt worden op een manier die past bij jou.

Tijdens dit 1-1 programma draait het om jou. Veranderingen doorvoeren gaat gepaard met uitdagingen en je loopt ongetwijfeld tegen uitdagingen, twijfels en beperkende patronen aan. Dit kan heel spannend en confronterend zijn, daarom ontvang je oprechte 1-1 aandacht en ga je in een veilige setting hiermee aan de slag.

Jij gaat echt aan de slag met jouw voorwaarden en gaat ze stap-voor-stap implementeren. Ik motiveer je om daadwerkelijk zichtbaar te worden met jouw unieke kwaliteiten voor de leukste klanten. 

Op basis van mijn ervaring als ondernemer, ademcoach en manager heb ik de structuur van dit programma ontwikkeld.  

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Module 1: Flow in je Business

Werken in flow kunnen we allemaal. We zijn ons alleen vaak niet bewust van de voorwaarden om dit daadwerkelijk te realiseren. In deze eerste module leg ik je uit wat de voorwaarden zijn om te kunnen werken in flow en hoe jij je bewustzijn kunt vergroten om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

Module 2: Maak jouw bijdrage helder

Jij bent hier niet voor niks in dit leven op deze mooie aardbol. Jij hebt een bijdrage in dit leven. Dit is jouw levensmissie. Jij mag jouw zichtbaarheid in lijn brengen met jouw missie en jouw unieke kwaliteiten. Dan breng jij een boodschap die raakt en krijg jij jouw natuurlijke positie in de markt.

Naast jouw missie achterhalen we in deze module ook jouw waarden en unieke kwaliteiten. Hierdoor weet jij waar jouw goud zit en wat jij mag delen met de buitenwereld. Dan trek jij ook klanten aan die geïnteresseerd zijn in deze kwaliteiten. 

Ook kijken we naar jouw allergieën. “Waar je struikelt ligt je grootste schat begraven.” Aan allergieën gaat vaak veel energie verloren. Super zonde! Dit mag je positief gaan inzetten. We gaan hieruit jouw overtuigingen en onderscheidende vermogen ten opzichte van de rest van de markt naar voren halen.

Al jouw waardevolle kenmerken mag jij vertalen in sterke verhalen. Dit kan jij vervolgens gebruiken om online en live zichtbaar te worden op een manier die past bij wie jij bent.

 

Module 3: Ontdek jouw ideale klanten

Welke klanten kan jij het allerbeste helpen, zijn bereidt om voor jouw waarde te betalen en geven jou ook nog eens energie? Dit zijn jouw ideale klanten. Op basis van jouw klantenbestand ga jij bepalen welke klanten het beste passen bij wat goed is voor jou. Voor deze klanten ga jij beschrijven wat hun uitdagingen en verlangens zijn. Dit zodat jij ze gerichter kunt helpen.

Module 4: Word zelfverzekerd zichtbaar

Zodra jouw unieke kwaliteiten helder zijn, kan jij daadwerkelijk laten zien wie jij bent. Je trekt alleen de leukste klanten aan als jij jouw authenticiteit laat zien. Alleen dan trek je klanten aan die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten. 

In deze module leer jij hoe jij jezelf laat zien op een manier die past bij jou. 

Module 5: Beperkende patronen doorbreken

En zodra je zichtbaar wordt stoppen veel mensen toch met de ingezette koers. De oordelen en beperkende overtuigingen winnen het van hun passie. En dit is echt super zonde en niet nodig.

In deze fase krijg jij de tools om door te zetten en te focussen op wat voor jou belangrijk is om te jezelf te laten zien. Het kost tijd om nieuwe patronen aan te leren. Gun jezelf deze tijd en de steun die nodig is om dit te bereiken.

Bonus: Energiemanagement

Er zijn dingen die je energie kosten, maar ook dingen die je energie opleveren. En juist bij de dingen die ons energie geven werken we vaker in flow. We zijn heerlijk aan het werk en vergeten regelmatig totaal de tijd. Het is daarom goed om voor jezelf te weten wat je energiegevers en energieslurpers zijn. Alleen dan kan jij werken op een manier die jouw energie geeft.

Over Harma

Hi, ik ben Harma.
En geloof me, ik ben ooit ook daar geweest. Ik heb gestruggeld en gezocht, voordat ik het lef had om echt mezelf te laten zien.

Eerst heb ik achter de schermen heel veel mensen geholpen. Tijdens dit werk zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Het werd mijn ambitie om de klanttevredenheid en het werkplezier te verbeteren. Ik werkte met verschillende klanten, begeleidde veel teams en coachte medewerkers naar hun positie in de organisatie.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten. Met als gevolg dat ik in angst mezelf verloor.

Ik ontdekte ik dat ik alleen de leukste klanten kan ontmoeten als ik echt mezelf laat zien. Hiervoor mocht ik eerst mijn eigen unieke onderscheidende vermogen omarmen. Diverse coachtrajecten en ademhalingsoefeningen hebben mij hierbij fantastisch geholpen.

Stap voor stap liet ik mezelf zien en ontmoette ik super leuke klanten die optimaal profiteren van mijn unieke bijdrage.

Inmiddels help ik ondernemers om echt zichzelf te laten zien, zodat ze de leukste klanten ontmoeten.

Veel gestelde vragen.

Wanneer start het Business traject?

Je kunt op ieder moment instappen en ontvangt twee wekelijks de online lessen. De kick-off start nadat jij de eerste twee online lessen hebt gedaan. Dan kunnen we tijdens de kick-off echt de diepte in en gericht aan de slag.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het traject?

De investering voor de online modules is gemiddeld 1 tot 3 uur per module. De tijdsinvestering is afhankelijk van de intensiteit waarmee jij ermee aan de slag gaat en of jij al bekend bent met de verschillende onderwerpen. Daarnaast leert de ervaring dat klanten die meer tijd besteden aan de opdrachten eerder resultaat boeken.

Voor wie is dit traject?

Voor startende adviseurs en coaches, zoals HR adviseurs, marketing adviseurs, ademcoaches, teamcoaches, verandermanagers en transformatiecoaches. Startende ondernemers die graag meer leuke klanten willen ontmoeten. Klanten die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten, waardoor je werk energie geeft. Van minder pushen naar meer flow in je business. Hiervoor mag je eerst zichtbaar worden met jouw unieke kwaliteiten, zodat mensen weten waarvoor ze bij jou moeten zijn. In plaats van achter de schermen blijven werken in je bedrijf. Laat jezelf zien, want er wachten zo veel leuke klanten op jou!

Kan ik dit traject in termijnen betalen?

Dat kan zeker. Stuur me dan even een mailtje naar info@harmazijgers.nl en we zorgen ervoor dat dit wordt geregeld.

We plannen eerst online een intakegesprek
om te achterhalen of dit programma past bij jou.

Position Your True Nature!

© Copyright 2023 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden