Flow in je business traject

Werken op jouw authentieke wijze, zodat jij meer plezier en energie haalt uit jouw werk.

Impact maken onder jouw unieke voorwaarden op een manier die energie geeft!

Jij bent al even aan het ondernemen en helpt veel klanten. Het ondernemen voelt alleen nog niet zo vrij en ontspannen als jij vooraf had verwacht. Jij bent vooral druk met het oplossen van allerlei problemen voor je klanten. Niet echt de droom waarvoor jij bent gaan ondernemen.

Het liefst wil jij veel meer werken vanuit jouw passie. Werken op jouw authentieke manier die energie geeft. Er liggen alleen zo veel uitdagingen bij jouw klanten dat jij niet meer toekomt aan het werk waar jij zo veel energie uit haalt.

Hoe kan je in hemelsnaam dit patroon doorbreken en echt jouw droom volgen? Zichtbaar worden met jouw authentieke kracht en hiermee echt een bijdrage leveren. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat werk zo veel energie kost?

Hoe fijn zou het zijn als werken veel meer gaat voelen als spelen en ontdekken? Je even niet meer druk maken om al het geneuzel en de problemen van jouw klant.  Wat als je klanten hun eigen verantwoordelijkheid nemen, zodat jij lekker kunt doen waar je blij van wordt en waar je kracht ligt?

In dit programma leer je hoe jij dit patroon kunt doorbreken. Hoe jij de problemen kunt laten waar ze horen en kunt gaan werken op jouw authentieke wijze. Dit zodat jij klanten gaat helpen vanuit jouw unieke kracht en zonder jezelf te verliezen.

Wil jij werken op jouw unieke voorwaarden, zodat jij meer energie hebt en beter gaat presteren? Plan dan nu een gratis call in.

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Herken jij dit?

Jij bent vooral bezig met anderen en hebt weinig tijd voor jezelf. Aan het einde van de dag klap je toch nog even je laptop open om te gaan werken. En dit terwijl jij jezelf nog zo had voorgenomen om op tijd te stoppen met werken om te gaan sporten.

Jij wilt graag meer leuke klanten helpen, maar waar haal jij in hemelsnaam de tijd vandaan? Jouw klant heeft zo veel uitdagingen dat jij wel 80 uur kunt vullen in één werkweek.

Jij lost onwijs veel problemen op. Klanten zijn blij met jou oplossend vermogen. Toch is dit niet waar je echt blij van wordt. De helft (of zelfs meer) van de tijd werk jij aan acties die jij écht vreselijk vindt. Ok het verdient lekker, maar meer superleuk werk zou zo fijn zijn!

Jij wilt werk doen waarin jij onwijs goed bent of misschien wel de allerbeste. En hiermee echt een bijdrage leveren. Maar wat is jouw onderscheidend vermogen, zodat jij hier ook nog geld voor kunt vragen?

Jij wilt heel graag klanten helpen met wat jij het allerliefste doet en ook nog eens tijd en energie overhouden voor jezelf (en vrienden en familie).

Hoe zou het zijn om?

Precies te weten wat jouw authentieke kracht is. Jij bepaalt jouw voorwaarden die optimaal aansluiten bij wie jij bent. Hierdoor presteer jij supergoed en loop je niet leeg door energie slurpende projecten, acties en zinloze afspraken. Werk voelt als creëren, spelen en ontdekken.

Te werken met klanten die optimaal profiteren van jouw authenticiteit. Klanten die onwijs blij zijn met jouw unieke kwaliteiten, omdat ze deze kwaliteiten zelf niet in huis hebben. Waardoor jij de waardering krijgt die je oprecht verdient.

Oude beperkende patronen te doorbreken, keuzes maken en “Nee” te zeggen tegen slopende opdrachten, acties en voorwaarden. Jij bepaalt jouw voorwaarden en werkt op een manier die jou super veel energie geeft. Jij bent super aantrekkelijk voor de leukste klanten en zet de beste prestaties neer. Jij bent een voorbeeld en maakt echt impact.

Jij weet precies hoe jij geld kunt verdienen met waar jij blij van wordt. Niet meer ‘s avonds piekeren over de volgende stap of tijd besteden aan onnodige randzaken. Wel een duidelijk plan en een overzichtelijke agenda met tijdblokken voor jezelf!

Hoe zou het zijn om…

Gefocust te werken met leuke klanten op een manier die energie geeft?

“Van minder pushen naar meer Flow in jouw business”

Als jouw bedrijf voor jou gaat werken in plaats van dat jij keihard werkt in je bedrijf. Dit betekent dat jij heel helder hebt wat jouw unieke kracht, jouw missie, jouw voorwaarden en jouw niche is. Jij weet precies wat jij wilt bereiken en welke acties jij moet oppakken om hier te komen.

Jij weet welke stappen jij moet zetten om jouw authentieke kracht optimaal in te zetten in je werk. En jij weet welke klant jij met jouw kwaliteiten het allerbeste kunt helpen. De uitdagingen en verlangens van jouw ideale klant heb jij haarscherp en jij weet welke diensten jij aanbiedt voor de gewenste resultaten.

Jij helpt nu al klanten en ze zijn blij met je. Maar jij kunt echt zo veel meer impact maken. En dat ook nog op een manier die jou rust en energie geeft! 

Jij kunt echt beter worden als jij de leiding gaat nemen over jouw manier van ondernemen. Het is tijd      om jouw manier van ondernemen te ontdekken, zodat jij je klanten helpt met jouw authentieke kracht en tijd en ruimte overhoudt voor jezelf!    

Wanneer ga jij het goede voorbeeld geven? Ben jij er klaar voor om je bedrijf zo in te richten dat je kunt werken volgens voorwaarden? Voorwaarden die energie geven. 

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Werken in Flow.

Misschien herken jij het wel? Jij bent zo heerlijk aan het werk dat je totaal de tijd vergeet! Dit noemen ze de Flow staat.

Vooral kinderen zitten vaak in Flow. Hoe ouder we worden hoe meer we te maken krijgen met normen, regels en onze eigen beperkende overtuigingen. We werken steeds meer vanuit pushen en doorgaan in plaats van wat ons lichaam nodig heeft en op een manier die energie geeft.

Vanuit spanning in jezelf gaat onze aandacht vaak naar mensen en signalen buiten onszelf. Terwijl werken in Flow met name mogelijk is als je bezig bent wat wij jou echt belangrijk is. Dit voelt misschien heel egoïstisch, maar juist door aandacht te geven aan jezelf kan jij anderen echt goed helpen.

“Jij kunt echt impact maken als jij oprecht aandacht gaat geven aan jezelf”

In dit programma bepaal jij jouw voorwaarden en implementeer jij jouw authentieke werkwijze. Dit zodat jij weer vanuit energie en met flow kunt gaan werken. Zo ga jij echt impact maken op jouw leukste klant.  

Wil jij nu eindelijk je eigen voorwaarden bepalen en werken op jouw authentieke wijze? Ja, plan dan nu een gratis call.

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Dit was een wake up call …

Ik bleef maar rennen om alle problemen voor iedereen op te lossen. Ik werkte steeds harder om mijn eigen verwachtingen te overtreffen. Mijn eigen kernwaarden negeerde ik volledig. Ik werkte keihard voor alles en iedereen om me heen in de hoop op meer waardering te krijgen en meer geluk voor mezelf en mijn gezin te ervaren(?). Met als gevolg een flinke black-out en dus hoog tijd voor verandering!

Ik wilde me niet meer de hele dag druk zijn met stomme acties en zinloze overleggen. Ik wilde oprecht een bijdrage leveren en ook nog tijd en energie overhouden voor mezelf. Ik had gewoon geen puf en energie meer voor mijn gezin, familie en vrienden. Dit wilde ik echt niet meer. Mijn werk en klanten had ik nu lang genoeg aandacht gegeven. Tijd om weer te verbinden en met energie leuke dingen te doen.

“Volg het pad van jouw dromen, niet die van andermans verwachtingen!”

Inmiddels durf ik te zeggen dat dit heftige moment echt mijn wake-up call was. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Stap-voor-stap ging ik van uurtje factuurtje naar werken met een schaalbaar businessmodel. Hierdoor heb ik haarscherp wie mijn leukste klanten zijn en wat ik ze aanbied. Zo kan ik super gemakkelijk “nee” zeggen tegen wat ik niet wil en volmondig “ja” zeggen tegen waar ik onwijs veel energie van krijg. En ook nog eens de beste prestaties voor  mijn klanten kan leveren.

Inmiddels help ik andere ondernemers om te werken op een manier die past bij wie ze zijn. Op weg naar meer flow in hun business, zodat je de energie en waardering krijgt die jij verdient.

Unique selling points

Geven zonder jezelf te verliezen

Met ademhaling help ik je op weg naar jouw hartfrequentie. Als jij gaat werken vanuit je hart en doen waar jij onwijs blij van wordt, dan krijg je meer rust in je hoofd en energie in je lijf.

Freaky Focus

Stap voor stap make we jouw bijdrage helder. Jouw waarden, kwaliteiten en authenticiteit gaan we implementeren. Gefocust en met simpele praktische stappen.

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Samen sterk

Jij hoeft het niet alleen te doen. Ik begeleid je bij het zichtbaar maken van jouw unieke kracht. Motiverend en waar nodig liefdevol confronterend.

Wat anderen zeggen.

Onlangs heb ik een dag met Harma beleeft. Het was ècht een beleving! Een ontdekkingsreis in mezelf die echt een shift heeft gebracht en mij veel inzichten heeft gegeven.

Harma zet een hele fijne en veilige sfeer neer waarin er veel ruimte is voor ontdekken en openen van nieuw bewustzijn. Tegelijk is Harma erg praktisch en ga je naar huis niet alleen met een hoofd vol dromen maar ook met tips om de eerste stappen te gaan uitvoeren.

Alles klopte deze dag: de sprookjesachtige locatie, de reis ernaar toe, het heerlijke eten, de activiteiten en natuurlijk Harma!

Ik voelde mij enorm geliefd, gezien en gehoord door haar. Als je een droom of plan hebt en je wilt er handen en voeten aan geven zodat het niet bij dromen blijft: gun jezelf zo’n fantastische traject met haar. Je zult er geen spijt van krijgen!

Dank je wel lieve Harma for being you!

Liefs,
Saskia

Leiderschapscoach met paarden

Harma weet vanuit haar expertise als ademcoach en achtergrond in het bedrijfsleven precies wat er nodig is om een project succesvol te lanceren, zonder jezelf daarin te kort te doen of te verliezen. Vanuit rust en ontspanning geeft ze in het moment praktische handvaten, waardoor ik als ondernemer in een fijne flow weer een stap dichterbij het realiseren van mijn doel kom.

Ik voel mij altijd gezien, gewaardeerd en ondersteund en ik gun iedereen de magie van deze bijzondere en unieke samenwerking.

Liefs,
Nicoline

Podcast Producer

Business traject

€ 3.700

1 live kick-off

We gaan echt de diepte in en achterhalen jouw authentieke kracht.

8 online coach sessies

Stap voor stap ga jij jouw voorwaarden opstellen en vertalen in jouw business.

8 online modules met ademoefeningen en videolessen

Deze helpen je op weg en geven houvast en inspiratie als jij dit nodig hebt.

Praktische tools en opdrachten

Simpele en praktische formats helpen om jouw voorwaarden scherp te formuleren.

Tijdens dit 1-1 programma draait het om jou. Veranderingen doorvoeren gaat gepaard met uitdagingen en je loopt ongetwijfeld tegen uitdagingen, twijfels en beperkende patronen aan. Dit kan heel spannend en confronterend zijn, daarom ontvang je oprechte 1-1 aandacht en ga je in een veilige setting hiermee aan de slag.

Jij gaat echt aan de slag met jouw voorwaarden en gaat ze stap-voor-stap implementeren. Ik motiveer je om daadwerkelijk te veranderen en zichtbaar te worden met jou nieuwe werkwijze. Op deze manier ga jij daadwerkelijk veranderen en werken op jouw authentieke wijze.

De structuur van dit programma helpt je op stap-voor-stap jouw authentieke werkwijze te bepalen, zodat jij gaat werken op een manier die jou weer energie geeft. Op basis van mijn ervaring als ondernemer, ademcoach en manager heb ik de structuur van dit programma ontwikkeld.  

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Module 1: Flow

Werken in flow kunnen we allemaal. We zijn ons alleen vaak niet bewust van de voorwaarden om dit daadwerkelijk te realiseren. In deze eerste module leg ik je uit wat de voorwaarden zijn om te kunnen werken in flow en hoe jij je bewustzijn kunt vergroten om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

Module 2: Levensmissie

Jij bent hier niet voor niks in dit leven op deze mooie aardbol. Jij hebt een bijdrage in dit leven. Dit is jouw levensmissie. Het is de motor en bestuurder in je leven. Jij mag jouw ondernemerschap in lijn brengen met jouw missie. Dan wordt het een stuk leuker voor jezelf en klopt het ook voor de klanten die op je pad komen.

Module 3: Voorwaarden

Je hebt ze vast wel in je omgeving. Mensen met een ijzersterke focus. Ze weten precies wat ze willen, gaan op hun doel af, zijn heel productief en geven duidelijk hun grenzen aan.

Als jij jouw werkvoorwaarden scherp hebt dan is “nee” zeggen en werken op jouw authentieke wijze veel gemakkelijker. 

Module 4: Authenticiteit

Wat maakt jou uniek? In deze module ontdek jij welke unieke eigenschappen jij inzet om jouw klant te helpen. Hierdoor weet jij nog beter waar jouw goud zit, zodat jij dit nog meer kunt waarderen.

Ook kijken we naar jouw allergieën. “Waar je struikelt ligt je grootste schat begraven.” Aan allergieën gaat vaak veel energie verloren. Super zonde! Dit mag je positief gaan inzetten. We gaan hieruit jouw overtuigingen en onderscheidende vermogen ten opzichte van de rest van de markt naar voren halen.

Module 5: Ideale klanten

Welke klanten kan jij het allerbeste helpen, zijn bereidt om voor jouw waarde te betalen en geven jou ook nog eens energie? Dit zijn jouw ideale klanten. Op basis van jouw klantenbestand ga jij bepalen welke klanten het beste passen bij wat goed is voor jou. Voor deze klanten ga jij beschrijven wat hun uitdagingen en verlangens zijn. Dit zodat jij ze gerichter kunt helpen.

Module 6: Producten

Nu jij weet wie jouw ideale klanten zijn en weet wat de uitdagingen en verlangens zijn kan jij jouw product gaan beschrijven. Wat ga jij aanbieden om jouw klant het resultaat te geven dat jij voor ogen hebt? Hier ga jij op hoofdlijnen een standaard basis voor uitschrijven, zodat jij geïnteresseerden exact kunt vertellen wat jij doet. Vervolgens kan jij aan de hand van deze basis steeds verder optimaliseren en je dienst steeds beter maken. En super fijn voor jou, want nu hoef je niet meer na te denken over de basis en kan jij je volledig richten op jouw leukste klant.

Module 7: Zichtbaar worden

Zodra de authentieke basis van jouw bedrijf helder is, kan jij daadwerkelijk laten zien wie jij bent en jouw voorwaarden delen. Je trekt alleen de beste klanten aan als jij jouw authenticiteit laat zien. Alleen dan trek je klanten aan die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten. 

In deze module leer jij hoe jij jezelf kunt verkopen op een manier die past bij jou. 

Module 8: Patronen doorbreken

En zodra de verkoopgesprekken zijn gestart stoppen veel ondernemers toch met ondernemen op hun authentieke wijze. De oordelen en beperkende overtuigingen winnen het van hun passie. En dit is echt super zonde en niet nodig. In deze fase krijg jij de tools om door te zetten en te focussen op wat voor jou belangrijk is om te ondernemen op jouw authentieke wijze. Het kost tijd om nieuwe patronen aan te leren. Gun jezelf deze tijd en de steun die nodig is om dit te bereiken.

Bonus: Energiemanagement

Er zijn dingen die je energie kosten, maar ook dingen die je energie opleveren. En juist bij de dingen die ons energie geven werken we vaker in flow. We zijn heerlijk aan het werk en vergeten regelmatig totaal de tijd. Het is daarom goed om voor jezelf te weten wat je energiegevers en energieslurpers zijn. Alleen dan kan jij ondernemen op een manier die jouw energie geeft.

Over Harma

Afgelopen 20 jaar zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Het werd mijn ambitie om patronen inzichtelijk te maken, samenwerking te optimaliseren en werkplezier te verbeteren. Ik begeleidde veel teams, werkte aan verandertrajecten en coachte medewerkers naar een fijnere werkplek. 

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Met als gevolg dat ik in angst mezelf verloor.

Ik ontdekte ik dat ik geen controle heb over het werkplezier van anderen. Je kunt veel praten, maar de beste keuze is je eigen gevoel volgen. Je lichaam geeft namelijk feilloos aan wat jijzelf echt nodig hebt om energiek en met plezier te werken. Alleen zijn we dit gevoel door aangeleerd gedrag vaak verloren.

Ademhaling is dan een fantastische tool om de balans tussen rationele brein en gevoel weer te herstellen. Ons ratio is superhandig, want die beschermd ons tegen gevaar. Ons ratio waarschuwt ons alleen ook voor afwijzing en dat zorgt er vaak voor dat we ons aanpassen aan anderen. In zo’n geval is je gevoel de beste raadgever, want die geeft het signaal als jij voorbijgaat aan je eigen voorwaarden.

Hierdoor leerde ik werken op mijn authentieke wijze. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Stap-voor-stap ging ik van uurtje factuurtje naar werken met een schaalbaar businessmodel. Hierdoor heb ik nu haarscherp wie mijn leukste klanten zijn en wat ik ze aanbied. Zo kan ik super gemakkelijk “nee” zeggen tegen wat ik niet wil en volmondig “ja” zeggen tegen waar ik onwijs veel energie van krijg. En ook nog eens de beste prestaties voor kan leveren.

Het bleek mijn missie om anderen te begeleiden naar een werkwijze die echt bij ze past. Ook al is deze totaal anders als de norm. Vanuit jouw authentieke werkwijze krijg jij de beste waardering van jouw leukste klanten.

Inmiddels help ik andere ondernemers om te werken op een manier die past bij wie ze zijn. Op weg naar meer flow in hun business, zodat je de energie en waardering krijgt die jij verdient.

Veel gestelde vragen.

Wanneer start het Business traject?

Je kunt op ieder moment instappen en ontvangt twee wekelijks de online lessen. De kick-off start nadat jij de eerste twee online lessen hebt gedaan. Dan kunnen we tijdens de kick-off echt de diepte in en gericht aan de slag.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het traject?

De investering voor de online modules is gemiddeld 1 tot 3 uur per module. De tijdsinvestering is afhankelijk van de intensiteit waarmee jij ermee aan de slag gaat en of jij al bekend bent met de verschillende onderwerpen. Daarnaast leert de ervaring dat klanten die meer tijd besteden aan de opdrachten eerder resultaat boeken.

Voor wie is dit traject?

Dit programma is voor ondernemers met die vooral heel druk zijn met randzaken en aan het eind van de dag geen energie meer over hebben. Ondernemers die graag meer focus en structuur willen in hun manier van werken, waardoor ze kunnen gaan werken op een manier die energie geeft.   

Kan ik dit traject in termijnen betalen?

Dat kan zeker. Stuur me dan even een mailtje naar info@harmazijgers.nl en we zorgen ervoor dat dit wordt geregeld.

We plannen eerst online een intakegesprek
om te achterhalen of dit programma past bij jou.

Find Your Balance. Set Your Goals. Take A Challenge. Reward Yourself.

© Copyright 2023 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden