Ontdek jouw Soul Purpose

Soul reading

Ben jij klaar om echt te stralen vanuit jouw natuurlijke kracht?

Meld je nu aan voor een soul reading. Hierin ontdek je jouw natuurlijke kwaliteiten en de blokkades die jou tegenhouden om echt te stralen. 

Na aanmelden ga ik op afstand aan de slag en ontvang jij de uitkomsten in een online call.

Herken jij dit?

Jij hebt je vaak aangepast in jouw leven. Nu vind jij het tijd om echt jezelf te zijn, jouw missie te volgen en jouw authentieke kracht te laten zien.

Jij vraagt je wellicht af: “Wat is eigenlijk mijn toegevoegde waarde?”. Je voelt het misschien wel, maar je krijgt gewoon niet helder wat jouw missie is op deze aardbol?

Jij vindt het nu echt tijd om een bijdrage te leveren vanuit jouw natuurlijke kracht. Het is nu tijd om blokkades te doorbreken en te stoppen met aanpassen.

Hoe zou het zijn om?

Jij wilt weten wie jij van nature echt bent. Het is nu tijd om te werken op een manier die past bij wie jij echt bent.

Jij wilt weten wat jou tegenhoudt om te doen waar jij van nature echt goed in bent en ook nog eens onwijs blij van wordt. Je wilt ongelofelijk genieten, veel lol maken en heerlijk ontspannen.

Jij wilt echt een bijdrage leveren. Hoe tof zou het zijn als je oprecht jezelf kunt zijn en een echte klik ervaart met de leukste klanten.

Ondernemen vanuit jouw natuurlijke kracht

Wil jij echt jezelf zijn, jouw missie volgen en van hieruit een bijdrage leveren voor de leukste klanten? 

Dit kan lastig zijn als jij jezelf afvraagt wie je van nature bent en wat jouw bijdrage is. Diep van binnen voel jij dat er iets moet zijn, maar wat dan?

Jij kunt echt het verschil maken voor anderen, vanuit jouw natuurlijke kracht.  Vanuit deze kracht kan jij geven zonder jezelf te verliezen.

Wist jij dat ieder mens een unieke energie heeft en van nature een eigen bijdrage heeft? Helaas zorgen blokkades ervoor dat je niet je volledige potentieel inzet. Iedereen heeft blokkades meegekregen uit vorige levens of die zijn ontstaan jouw huidige leven. Jij hebt de keuze om deze blokkades te doorbreken en te ondernemen op een manier die echt past bij wie jij van nature bent. Als jij jouw zielsmissie ontdekt en gaat werken op een manier die energie geeft dan kan jij echt een bijdrage leveren. Dan voelt werk niet meer als werken.

Schrijf je nu in en ontdek wie jij van nature bent. Laat je inspireren en zet de eerste stap naar een vervullende ondernemersreis!

Na aanmelden ga ik op afstand aan de slag en ontvang jij de uitkomsten in een online call.

Waarom Soul Readings?

Begin 2021 ontving ik zelf een Soul Reading, omdat ik zocht naar mijn unieke bijdrage op deze bijzondere aardbol. Vol verwondering luisterde ik naar de uitkomsten. Zonder dat de coach mij kende vertelde ze wie ik was en wat ik hier kom doen op aarde.

Ik gun iedereen zulke mooie inzichten. Dit is één van de redenen dat ik deze readings wil geven. Daarnaast ontmoet ik regelmatig mensen die zoeken naar hun missie en hun unieke talenten. Ze willen weten wat hun authentieke kracht is en op welke manier ze dit kunnen inzetten in hun werk en bedrijf.

Om dit te achterhalen maakte ik jaren geleden gebruik van persoonlijkheidstesten om kernkwaliteiten te achterhalen. Deze testen zijn gebaseerd op antwoorden die komen vanuit ons bewuste en rationele brein. 

Om echt in je kracht te gaan staan is het waardevol om unieke talenten en kwaliteiten te weten op onbewust niveau. Dit betekent analyseren voorbij het rationele brein op emotioneel en spiritueel niveau. Alleen dan ga je echt naar de kern.

Door deze bijzondere ervaring heb ik zelf de Amerikaanse opleiding Soul Realignment afgerond. Ik wil graag ook de unieke talenten en gaven van mijn klanten op het onbewuste niveau leren lezen. Wie zijn ze echt en welke blokkades houdt ze tegen om echt zichzelf te zijn? De readings die daarna volgden waren heel bijzonder. Vol verwondering dat dit via mij kan ontstaan.

Wil jij ook een soul reading ontvangen dan doe ik dit met liefde!

 

Wat anderen zeggen.

Harma gebruikt een heel duidelijk model, waarin ze alle relevante blokken dekt. Ze kan hiermee heel erg de diepte in en dat raakt! Ook is ze in staat om in die diepte mee te bewegen en aanwezig te zijn.

Liselore

★★★★★

 

Ik was een van de gelukkigen die een reading van Harma mocht ontvangen. En wat een mooie en bijzondere ervaring was dat. De uitkomst was veel herkenning en geeft mij nu zoveel rust en richting. Super ervaring! 

Anneloes

★★★★★

 

Het jaar goed gestart met een mooie soulreading door Harma. Interessant om meer te horen over mijn ziel. Veel punten waren bekend, weet nu waar het vandaan komt. Super interessant. Maar ook de blokkades en waar deze vandaan komen waren eyeopeners. Mijn verleden heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en dat is dankzij Harma nog een stukje duidelijker geworden.

Groeten,
Dianne

★★★★★

 

Soul Reading

€ 77   (exclusief btw)

Via deze soul reading achterhalen we welke natuurlijke gaven jij hebt meegekregen. Bij het ontstaan van onze ziel hebben wij allemaal een unieke blauwdruk meegekregen. Je kunt dit vergelijken met een reeks vaardigheden, talenten en gaven. Dit is wie we diep van binnen eigenlijk zijn en informatie over onze persoonlijke manier waarop we in het leven staan.

Door heftige ervaringen die we gedurende onze levens hebben opgedaan, zijn we in meerdere of mindere mate van onze kern en missie afgedwaald. In een soul realignment word je blauwdruk en je beschadigingen (moment en systemisch) duidelijk. Mogelijk pas jij je nog aan, waardoor jij nog niet volledige potentieel benut.

Na een reading weet ik niet concreet welke ervaringen jij hebt gehad in je huidige leven. We hoeven hier ook niet over te praten, tenzij gewenst. Mogelijk vertel ik je wel gebeurtenissen uit vorige levens die ervoor zorgen dat jij nog niet jouw volledige potentieel inzet.

Na de reading ontvang je een opdracht die je zelfstandig kunt doen om de blokkades te verzachten.

1 online sessie

In deze sessie deel ik de uitkomsten van jouw soul reading.

Opname soul reading

Jij ontvangt een opname van deze soul reading, zodat jij hem later altijd terug kunt kijken en/of luisteren.

Blokkades verzachten

Na de online sessie ontvang jij een opdracht om de aanwezige blokkades op onderbewust niveau te verzachten. 

Na aanmelden ontvang jij een bevestiging in je mailbox. Via deze mail kan je een afspraak plannen in mijn agenda. Daarna ga ik aan de slag en deel ik de uitkomsten tijdens onze afspraak.

Schrijf je nu in en ontdek wie jij van nature bent. 

Na aanmelden ga ik op afstand aan de slag en ontvang jij de uitkomsten in een online call.

Over Harma

Hi, ik ben Harma. 

En geloof me, ik ben ooit ook daar geweest. Ik heb gestruggeld en gezocht, voordat ik het lef had om echt mijn gevoel te volgen.

Ruim tien jaar geleden koos ik voor het ondernemerschap. Op dat moment was ik zwanger en wilde er voor mijn dochter zijn en echt van waarde zijn voor de leukste klanten. Dit liep totaal anders.

Na de geboorte kreeg ik een psychose. Op dat moment gierden de hormonen door mijn lijf. Onbewuste blokkades en patronen zorgden ervoor dat het niet meer ging. Hoe harder ik mijn gevoelens wegdrukte hoe verder ik verwijderd raakte van mijn droom.

Tijdens mijn opname nam ik één besluit. Wat er ook gebeurt, dit wil ik nooit weer!

Na mijn ziekteperiode verdiepte ik me in organisatieontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Met veel plezier begeleidde ik collega’s en teams naar hun positie in de organisatie. Toch hield ik onverklaarbare lichamelijke klachten.

Tot ik me ging verdiepen in spiritualiteit en lichaamsbewustzijn. Ik ontdekte dat mijn lichamelijke klachten er niet voor niks zijn. Mijn sensitiviteit bleek mijn grootste kracht. Waar ik eerder mijn gevoel onderdrukte leerde ik het inzetten als mijn krachtigste instrument.

Eindelijk kan ik echt stralen in mijn werk en daarnaast genieten van mijn gezin.

Dankbaar dat ik nu anderen mag helpen om hun gevoel te volgen en weer te stralen in hun werk.

Position Your True Nature!

© Copyright 2024 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden