Business traject

Flow in je business

Echt jezelf zijn en van waarde voor de leukste klanten!

Jij bent gaan ondernemen, omdat jij echt van waarde wilt zijn voor de leukste klanten. Dit geeft energie! Alleen voel jij je vaak niet zo energiek, omdat je vooral druk bent met randzaken. Niet echt de droom waarvoor jij bent gaan ondernemen.

Hoe kan je in hemelsnaam dit patroon doorbreken en echt jouw droom volgen? Het kan toch niet de bedoeling zijn dat je alleen maar moet pushen om jouw missie te realiseren. Hoe fijn zou het zijn als jij kunt doen waar je onwijs blij van wordt, waardoor je meer flow ervaart.

Wil jij echt jouw missie realiseren en meer flow in jouw business? Plan dan nu een gratis online strategiegesprek.

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Herken jij dit?

Jij ziet allemaal succesvolle ondernemers met veel leuke klanten. Regelmatig heb jij het gevoel dat je een ander persoon moet zijn om impact te maken!

Jij vraagt je regelmatig af: “Wat is eigenlijk mijn toegevoegde waarde?” Jij wilt heel graag klanten helpen met jouw natuurlijke kracht.

Jij wilt werk doen waarin jij onwijs goed bent of misschien wel de allerbeste. En hiermee echt een bijdrage leveren voor nog meer leuke klanten.

Hoe zou het zijn om?

Jij hebt jouw unieke en onderscheidende vermogen heel helder. Hierdoor kan jij jezelf krachtig presenteren aan de leukste klanten.

Jij weet welke klanten echt bij jou passen, zodat jij klanten aantrekt die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten.

Jij weet hoe jij aantrekkelijk wordt voor de leukste klanten. Jij bent een voorbeeld voor anderen en kunt echt jezelf zijn.

Hoe zou het zijn om…

..te werken met leuke klanten die optimaal profiteren van jouw natuurlijke kracht?

“Van minder pushen naar meer Flow in jouw business”

Als jouw bedrijf voor jou gaat werken in plaats van dat jij keihard werkt in je bedrijf. Dit betekent dat jij heel helder hebt wat jouw unieke kracht, jouw missie, jouw voorwaarden en jouw niche is. Jij weet precies wat jij wilt bereiken en welke acties jij moet oppakken om hier te komen.

Jij weet welke stappen jij moet zetten om jouw natuurlijke kracht optimaal in te zetten in je werk. En jij weet welke klant jij met jouw kwaliteiten het allerbeste kunt helpen. De uitdagingen en verlangens van jouw ideale klant heb jij haarscherp en jij weet welke diensten jij aanbiedt voor de gewenste resultaten.

Jij helpt nu al klanten en ze zijn blij met je. Maar jij kunt echt zo veel meer impact maken. En dat ook nog op een manier die jou rust en energie geeft! 

Wanneer ga jij het goede voorbeeld geven? Ben jij er klaar voor om je bedrijf zo in te richten dat je kunt werken volgens voorwaarden? Voorwaarden die energie geven en zorgen voor meer flow in jouw bedrijf. 

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Werken in Flow.

Misschien herken jij het wel? Jij bent zo heerlijk aan het werk dat je totaal de tijd vergeet! Dit noemen ze de Flow staat.

Vooral kinderen zitten vaak in Flow. Hoe ouder we worden hoe meer we te maken krijgen met normen, regels en onze eigen beperkende overtuigingen. We werken steeds meer vanuit pushen en doorgaan in plaats van wat ons lichaam nodig heeft en op een manier die energie geeft.

Vanuit spanning in jezelf gaat onze aandacht vaak naar mensen en signalen buiten onszelf. Terwijl werken in Flow met name mogelijk is als je bezig bent wat wij jou echt belangrijk is. Dit voelt misschien heel egoïstisch, maar juist door aandacht te geven aan jezelf kan jij anderen echt goed helpen.

“Jij kunt echt impact maken als jij oprecht aandacht gaat geven aan jezelf”

In dit programma bepaal jij jouw unieke en onderscheidende vermogen waardoor jij de beste bijdrage kunt leveren voor de leukste klanten. Dit zodat jij weer vanuit energie en met flow kunt gaan werken. Zo ga jij echt impact maken op jouw leukste klant.  

Wil jij nu eindelijk je eigen voorwaarden bepalen en werken op jouw authentieke wijze? Ja, plan dan nu een gratis call.

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Dit was een wake up call …

Ik bleef maar rennen om meer tevreden klanten te krijgen. Ik werkte steeds harder om mijn eigen verwachtingen te overtreffen. Ik werkte keihard in de hoop op meer tevreden klanten en meer geluk voor mezelf en mijn gezin te ervaren. Met als gevolg een postpartum psychose en dus hoog tijd voor verandering!

Ik wilde me niet meer de hele dag druk zijn met stomme acties en energie slurpende klanten. Ik had gewoon geen puf en energie meer voor mijn gezin, familie en vrienden.

Ik wilde oprecht een bijdrage leveren, werken met de leukste klanten en ook nog tijd en energie overhouden voor mezelf. Mijn werk en klanten had ik nu lang genoeg aandacht gegeven. Tijd om weer te verbinden en met energie leuk werk te doen. 

“Volg het pad van jouw dromen, niet die van andermans verwachtingen!”

Inmiddels durf ik te zeggen dat dit heftige moment echt mijn wake-up call was. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken.

Stap-voor-stap ging ik werken op een manier die echt past bij wie ik van nature ben. Hierdoor heb ik nu haarscherp wat mijn unieke en onderscheidende vermogen is en welke klanten ik hiermee het allerbeste kan helpen. 

Het is mijn missie om nog meer ondernemers te begeleiden naar hun natuurlijke positie in de markt en de leukste klanten. Ook al is deze positie totaal anders als de norm. Vanuit jouw natuurlijke kwaliteiten ontmoet jij de leukste klanten.

Inmiddels help ik ondernemers om te werken volgens hun voorwaarden. Op weg naar meer flow in je business, zodat je de energie en waardering krijgt die jij verdient!

Wat anderen zeggen.

Onlangs heb ik een dag met Harma beleeft. Het was ècht een beleving! Een ontdekkingsreis in mezelf die echt een shift heeft gebracht en mij veel inzichten heeft gegeven.

Harma zet een hele fijne en veilige sfeer neer waarin er veel ruimte is voor ontdekken en openen van nieuw bewustzijn. Tegelijk is Harma erg praktisch en ga je naar huis niet alleen met een hoofd vol dromen maar ook met tips om de eerste stappen te gaan uitvoeren.

Alles klopte deze dag: de sprookjesachtige locatie, de reis ernaar toe, het heerlijke eten, de activiteiten en natuurlijk Harma!

Ik voelde mij enorm geliefd, gezien en gehoord door haar. Als je een droom of plan hebt en je wilt er handen en voeten aan geven zodat het niet bij dromen blijft: gun jezelf zo’n fantastische traject met haar. Je zult er geen spijt van krijgen!

Dank je wel lieve Harma for being you!

Liefs,
Saskia

Leiderschapscoach met paarden

Harma weet vanuit haar expertise als ademcoach en achtergrond in het bedrijfsleven precies wat er nodig is om een project succesvol te lanceren, zonder jezelf daarin te kort te doen of te verliezen. Vanuit rust en ontspanning geeft ze in het moment praktische handvaten, waardoor ik als ondernemer in een fijne flow weer een stap dichterbij het realiseren van mijn doel kom.

Ik voel mij altijd gezien, gewaardeerd en ondersteund en ik gun iedereen de magie van deze bijzondere en unieke samenwerking.

Liefs,
Nicoline

Podcast Producer

Wat een contrast met eerst, waar ik zoekende was naar ‘marketing’ proposities rondom Het Taboe Kaartspel dat ik had ontwikkeld. En waar ik eerst verzandde in het ‘hoe’ (Reiki Master, Intuïtieve Coach, Spelontwerper) in plaats van het ‘wat’. En daardoor mezelf niet onderscheidde tussen alle andere coaches. En ook geen duidelijke doelgroep aansprak.

Mijn doelgroep en levensmissie is nu super helder. Met Harma ben ik onderweg naar mijn eerste klant voor mijn nieuwe programma. En mijn passie de boventoon laten voeren van het ondernemen – en de beperkende overtuigingen te zien als gewoon ‘iets’ dat bij het ondernemen hoort, en helpt om nog authentieker te ondernemen.

Nicole Kemp

Meer harmonie in familierelaties

Business traject

€ 555

Soul Reading

We achterhalen jouw natuurlijke kracht en de blokkades die jou tegenhouden om echt te stralen. En heb jij al een soul reading gedaan, dan ontvang jij korting op dit traject.

3 coach sessies

We gaan echt de diepte in, doorbreken blokkades en achterhalen jouw unieke en onderscheidende vermogen. Vervolgens maken we jouw positionering stap voor stap heel helder.

Het Flow in je business werkboek met 5 modules

In deze modules krijg jij alle tips en tools als basis voor de coach sessies.

Praktische opdrachten, visualisaties en ademoefeningen

Effectieve tools helpen jouw door beperkende patronen heen, zodat jij krachtig zichtbaar kunt worden op een manier die past bij jou.

Tijdens dit 1-1 programma draait het om jou. Veranderingen doorvoeren gaat gepaard met uitdagingen en je loopt ongetwijfeld tegen uitdagingen, twijfels en beperkende patronen aan. Dit kan heel spannend en confronterend zijn, daarom ontvang je oprechte 1-1 aandacht en ga je in een veilige setting hiermee aan de slag.

Jij gaat echt aan de slag met jouw voorwaarden en gaat ze stap-voor-stap implementeren. Ik motiveer je om daadwerkelijk zichtbaar te worden met jouw unieke kwaliteiten voor de leukste klanten. 

Tijdens deze online call achterhalen we of dit programma iets is voor jou.

Flow in je Business

Werken in flow kunnen we allemaal. We zijn ons alleen vaak niet bewust van de voorwaarden om dit daadwerkelijk te realiseren. In deze eerste module leg ik je uit wat de voorwaarden zijn om te kunnen werken in flow en hoe jij je bewustzijn kunt vergroten om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

Maak jouw bijdrage helder

Jij bent hier niet voor niks in dit leven op deze mooie aardbol. Jij hebt een bijdrage in dit leven. Dit is jouw levensmissie. Jij mag jouw zichtbaarheid in lijn brengen met jouw missie en jouw unieke kwaliteiten. Dan breng jij een boodschap die raakt en krijg jij jouw natuurlijke positie in de markt.

Naast jouw missie achterhalen we in deze module ook jouw waarden en unieke kwaliteiten. Hierdoor weet jij waar jouw goud zit en wat jij mag delen met de buitenwereld. Dan trek jij ook klanten aan die geïnteresseerd zijn in deze kwaliteiten. 

Ook kijken we naar jouw allergieën. “Waar je struikelt ligt je grootste schat begraven.” Aan allergieën gaat vaak veel energie verloren. Super zonde! Dit mag je positief gaan inzetten. We gaan hieruit jouw overtuigingen en onderscheidende vermogen ten opzichte van de rest van de markt naar voren halen.

Al jouw waardevolle kenmerken mag jij vertalen in sterke verhalen. Dit kan jij vervolgens gebruiken om online en live zichtbaar te worden op een manier die past bij wie jij bent.

 

Ontdek jouw ideale klanten

Welke klanten kan jij het allerbeste helpen, zijn bereidt om voor jouw waarde te betalen en geven jou ook nog eens energie? Dit zijn jouw ideale klanten. Op basis van jouw klantenbestand ga jij bepalen welke klanten het beste passen bij wat goed is voor jou. Voor deze klanten ga jij beschrijven wat hun uitdagingen en verlangens zijn. Dit zodat jij ze gerichter kunt helpen.

Ontmoet de leukste klanten

Zodra jouw unieke kwaliteiten helder zijn, kan jij daadwerkelijk laten zien wie jij bent. Je trekt alleen de leukste klanten aan als jij jouw authenticiteit laat zien. Alleen dan trek je klanten aan die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten. 

In deze module leer jij hoe jij jezelf laat zien op een manier die past bij jou. 

Beperkende patronen doorbreken

En zodra je zichtbaar wordt stoppen veel mensen toch met de ingezette koers. De oordelen en beperkende overtuigingen winnen het van hun passie. En dit is echt super zonde en niet nodig.

Jij krijg de tools om door te zetten en te focussen op wat voor jou belangrijk is om te jezelf te laten zien. Het kost tijd om nieuwe patronen aan te leren. Gun jezelf deze tijd en de steun die nodig is om dit te bereiken.

Bonus: Maak een concreet plan

Door te werken met een concreet plan ontdek je sneller waar je vastloopt. Dat is het moment om bij te sturen en aandacht te vragen voor wat jou niet meer dient.

Over Harma

Hi, ik ben Harma.

En geloof me, ik ben ooit ook daar geweest. Ik heb gestruggeld en gezocht, voordat ik het lef had om echt mezelf te laten zien.

Eerst heb ik achter de schermen heel veel mensen geholpen. Tijdens dit werk zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Het werd mijn ambitie om de klanttevredenheid en het werkplezier te verbeteren. Ik werkte met verschillende klanten, begeleidde veel teams en coachte medewerkers naar hun positie in de organisatie.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten. Met als gevolg dat ik in angst mezelf verloor.

Ik ontdekte ik dat ik alleen de leukste klanten kan ontmoeten als ik echt mezelf laat zien. Stap voor stap ontmoette ik super leuke klanten die optimaal profiteerden van mijn unieke kwaliteiten.

Nu begeleid ik ondernemers om blokkades te doorbreken en weer te stralen in hun werk.

Veel gestelde vragen.

Wanneer start het Business traject?

Je kunt op ieder moment instappen en ontvangt twee wekelijks de online lessen. De kick-off start nadat jij de eerste twee online lessen hebt gedaan. Dan kunnen we tijdens de kick-off echt de diepte in en gericht aan de slag.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het traject?

De investering voor de online modules is gemiddeld 1 tot 3 uur per module. De tijdsinvestering is afhankelijk van de intensiteit waarmee jij ermee aan de slag gaat en of jij al bekend bent met de verschillende onderwerpen. Daarnaast leert de ervaring dat klanten die meer tijd besteden aan de opdrachten eerder resultaat boeken.

Voor wie is dit traject?

Voor dienstverlenende ondernemers, zoals adviseurs, coaches, HR managers en verandermanagers. Ondernemers die struggelen met hun unieke en onderscheidende vermogen en echt van waarde willen zijn voor de leukste klanten. Klanten die optimaal profiteren van jouw unieke kwaliteiten, waardoor je werk energie geeft. Van minder pushen naar meer flow in je business. Hiervoor mag je eerst jouw unieke kwaliteiten omarmen, keuzes maken en ‘nee’ zeggen tegen energie slurpende werkzaamheden. Van daaruit mag jij werken op een manier die jou energie geeft. Er wachten zo veel leuke klanten op deze wijze!

Kan ik dit traject in termijnen betalen?

Dat kan zeker. Stuur me dan even een mailtje naar info@harmazijgers.nl en we zorgen ervoor dat dit wordt geregeld.

We plannen eerst online een intakegesprek
om te achterhalen of dit programma past bij jou.

Position Your True Nature!

© Copyright 2024 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden