Ontdek jouw missie

EMBODY YOUR POTENTIAL

Leer werken met meer ontspanning en plezier

Jij bent hebt al tijden het gevoel dat er meer is. Jij wilt impact maken op een manier die past bij wie jij in essentie bent. Niet meer pushen en te hard werken voor je geld, maar impact maken vanuit jouw natuurlijke flow.

Ook jij kunt succesvol zijn op jouw authentieke wijze, zonder je aan te passen aan de geldende systemen en structuren. Als jij kunt voelen wat jou uniek maakt dan kan jij geven, zonder jezelf te verliezen.

In dit programma ontdek je hoe jij een voorbeeld wordt voor anderen en kunt werken op jouw eigen wijze.

Herken jij dit?

Jij hebt je vaak aangepast in jouw leven. Nu is het tijd om jouw missie te leven en vanuit ontspanning jouw volledige potentieel in te zetten.

Jij hebt een missie maar krijgt het nog niet voor elkaar om deze volledig in te zetten in je bedrijf. Het is nu tijd om regie te nemen, zodat jij anderen kunt inspireren.

Je werkdagen zijn gevuld met randzaken in plaats van waarvoor jij bent gaan ondernemen. Jij wilt niet bezig zijn met geneuzel, maar bijdragen vanuit jouw essentie.

Hoe zou het zijn als…

Jij weet hoe jij echt impact kunt maken vanuit jouw natuurlijke kracht. Geen tijd meer verliest in jezelf aanpassen, maar impact maken op jouw eigen wijze.

Jij bent een voorbeeld voor anderen doordat jij je volledige potentieel inzet in je bedrijf. Jij past je niet meer aan, maar werkt volledig volgens jou voorwaarden.

Jij hebt je werk zo ingedeeld dat jij impact kunt maken op een manier die energie geeft. Jij maakt exact de juiste keuzes om de beste versie van jezelf te zijn.

Impactvol ondernemen

Maak impact vanuit jouw natuurlijke kracht

Jij wilt je werk anders aanpakken. Jij wilt met meer ontspanning oprecht een bijdrage leveren. Als jij echt het verschil wilt maken, dan mag jij focussen op jouw natuurlijke kracht. Dit zodat jij kunt geven, zonder jezelf te verliezen.

Is het tijd om jouw unieke kracht te laten zien? Dan mag je jouw missie concretiseren en je ware zelf laten zien.

Wist jij dat ieder mens een unieke energie heeft en van nature een eigen bijdrage heeft? Als jij jouw missie ontdekt en gaat werken op een manier die energie geeft dan kan jij echt een bijdrage leveren. Dan voelt werk niet meer als werken.

Via dit programma achterhaal jij welke missie en talenten jij van nature hebt meegekregen. Grote kans dat jij je nog aanpast, waardoor jij nog niet jouw volledige potentieel inzet.

Na dit programma weet jij welke stappen jij kunt zetten om in jouw natuurlijke kracht te staan.

Schrijf je nu in en ontdek wie jij in essentie bent. Laat je inspireren en zet de eerste stap naar een vervullende reis!

Ik heb gestruggeld en gezocht..

Jarenlang heb ik gestruggeld en gezocht, voordat ik echt kon werken op mijn authentieke wijze.

Jarenlang heb ik gezocht naar mijn unieke en onderscheidende vermogen. Hard werken kon ik wel, maar mezelf zijn vanuit ontspanning was een dingetje.

Ik vroeg me regelmatig af hoe ik echt impact kon maken en wat mijn unieke bijdrage is op deze gekke aardbol. Tijdens deze zoektocht werkte ik jaren als verandermanager en leidinggevende in verschillende organisaties. Daarnaast ben ik in de leer gegaan bij veel coaches en spirituele leiders. Van hieruit leerde ik stap voor stap mijn eigen unieke onderscheidende vermogen ontdekken en inzetten in mijn werk. 

In dit programma heb ik de belangrijkste ingrediënten verwerkt voor het concretiseren en realiseren van jouw potentieel. Je leert niet alleen hoe jij je missie en natuurlijke talenten achterhaalt, maar ook hoe je ze daadwerkelijk onderdeel kunt maken van je dagelijkse routine.

Wil jij weten wat jouw unieke bijdrage is, deze omarmen en daadwerkelijk integreren in je werk. Meld je dan nu aan voor dit programma.

Ademhaling

Voor wie is dit programma?

Deze training is bedoeld voor ondernemers en leiders die met meer ontspanning en plezier een bijdrage willen leveren. Minder pushen en meer werken vanuit hun natuurlijke flow.

Online programma
Embody your Potential

€ 125,- exclusief btw

Nu € 62,50 (50% korting)

En profiteer meteen van de nieuwe transitie naar bezieling in je business

6 online modules met videolessen

De digitale embody your potential gids

6 innerlijke reizen (diepgaande meditaties)

Mijn meest waardevolle tools voor het belichamen van je missie en talenten

Een jaar toegang tot dit programma

We gaan echt de diepte in en achterhalen jouw unieke en onderscheidende vermogen. Aan de hand van diepgaande meditaties ontdek jij de krachtige stem in jou. Dit is jouw innerlijke stem waar je naar mag luisteren als je jouw potentieel wilt inzetten.

Op basis van deze innerlijke kracht maak jij jouw missie en talenten stap voor stap heel helder. Tot slot bepaal jij de rituelen, waardoor jij jouw missie daadwerkelijk kunt integreren in je werk. En dit allemaal zodat jij echt kunt stralen.

Module 1: De weg naar je potentieel

In jou zit onwijs veel potentieel verborgen. Als jij voelt wat dit is dan kan je steeds vaker werken vanuit jouw natuurlijke flow. Dit geeft energie. In deze staat werk jij aan iets waarbij jij zo betrokken bent dat je totaal de tijd vergeet.

Tijdens deze module staan we stil bij je huidige situatie en ga jij voelen wat je nodig hebt om je potentieel te leven.

Module 2: Neem de leiding over je energie

Je bent van nature zo gemaakt dat jij zingeving ervaart bij de dingen die passen bij jouw missie en natuurlijke talenten. En juist bij de dingen die jou energie geven, ligt jouw potentieel en kan jij echt van waarde zijn.

Door onze conditionering hebben we veelal geleerd om hard te werken of ons aan te passen aan anderen. Dit kost veel meer energie en hierdoor leef jij niet jouw potentieel. 

In deze module ga je voelen wat jou energie geeft en passen bij jou missie en potentieel. Als jij je werk zo gaat inrichten dan kom je meer in contact met jou innerlijke stem.

Module 3: Maak keuzes vanuit je gevoel

Het nemen van beslissingen kan soms een uitdagende taak zijn, vooral wanneer je geconfronteerd wordt met verschillende opties en meningen. Toch is juist je gevoel de beste raadgever bij het maken van keuzes die passen bij wie jij diep van binnen bent.

Het kan eng zijn om volledig op je gevoel te vertrouwen, vooral als je gewend bent om beslissingen te nemen op basis van rationele overwegingen. 

In deze module gaan we dieper in op het maken van keuzes vanuit je gevoel. Je leert wat jij kunt doen om vaker keuzes te maken die passen bij jou potentieel.

Module 4: Ontdek je missie

Jij bent niet voor niks in dit leven op deze mooie aardbol. Jij hebt een bijdrage in dit leven. Dit is je levensmissie, jouw purpose en jouw why. Je missie is het bewustzijn achter jouw leven. Het is de motor en bestuurder in je leven.

Veel mensen laten zich leiden door hun omgeving en de daarbij opkomende gedachten en emoties. Ze koppelen hun identiteit eraan. Jouw werkelijke identiteit is je ziel ofwel je levensmissie en heeft niks te maken met je omgeving.

In deze module ga jij stap voor stap jouw missie concretiseren, zodat deze in lijn komt te liggen met jou essentie. 

Module 5: Beschrijf je talenten

Iedereen heeft van nature talenten meegekregen die jou helpen om je missie te realiseren. Jouw missie, levensenergie en natuurlijke talenten onderscheiden jou ten opzichte van anderen. Dit is waar jij andere mensen het allerbeste mee kunt helpen.

De eigenschappen die jij hebt kan je onderscheiden in natuurlijke talenten en aangeleerde eigenschappen. Aangeleerde eigenschappen is het gedrag dat jij jezelf hebt aangeleerd om jezelf staande te houden in het leven. Dit is het gedrag dat je veelal meer energie kost dan je graag wilt. Natuurlijke talenten heb jij van nature meegekregen om jouw missie te kunnen realiseren.

In deze module ga jij vanuit je gevoel jouw natuurlijke talenten beschrijven.

Module 6: Creëer jouw rituelen

Jouw potentieel heeft de juiste voorwaarden nodig om optimaal tot zijn recht te komen. Als de manier waarop jij werkt niet aansluit bij je van nature bent dan kan dit stress geven en te veel energie kosten. Daarnaast trek jij hierdoor vaak onbewust de verkeerde mensen en omstandigheden aan die niet passen bij wie jij in essentie bent.

Daarom is het heel fijn om gebruik te maken van rituelen. Rituelen zijn patronen en gewoontes die jouw potentieel kan maken of breken. Ze helpen om te werken op een manier die belangrijk is voor jou potentieel.

In deze module ga jij jouw rituelen creëren en integreren. Dit zorgt ervoor dat jij daadwerkelijk jouw potentieel kunt integreren in jouw ondernemerschap.

Over Harma

Afgelopen 20 jaar zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Het werd mijn ambitie om patronen inzichtelijk te maken, samenwerking te optimaliseren en werkplezier te verbeteren. Ik begeleidde veel teams, werkte aan verandertrajecten en coachte medewerkers naar een fijnere werkplek.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Met als gevolg dat ik in een psychose terecht kwam.

Ik ontdekte dat ik geen controle heb over het werkplezier van anderen. Je kunt veel praten, maar de beste keuze is je eigen gevoel volgen. Je lichaam geeft namelijk feilloos aan wat jijzelf echt nodig hebt om energiek en met plezier te werken. Alleen zijn we dit gevoel door aangeleerd gedrag vaak verloren.

Ademhaling is dan een fantastische tool om de balans tussen rationele brein en gevoel weer te herstellen. Ons ratio is superhandig, want die beschermd ons tegen gevaar. Ons ratio waarschuwt ons alleen ook voor afwijzing en dat zorgt er vaak voor dat we ons aanpassen aan anderen. In zo’n geval is je gevoel de beste raadgever, want die geeft het signaal als jij voorbijgaat aan je eigen voorwaarden.

Hierdoor leerde ik werken op mijn authentieke wijze. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Stap-voor-stap ging ik van problemen oplossen voor anderen naar werken vanuit mijn intuïtie. Inmiddels heb ik steeds scherper wat mijn talenten zijn en welke mensen ik het allerbeste kan helpen. Zo kan ik super gemakkelijk “nee” zeggen tegen wat ik niet wil en volmondig “ja” zeggen tegen waar ik onwijs veel energie van krijg. 

Het bleek mijn missie om anderen te begeleiden naar een werkwijze die echt bij ze past. Ook al is deze totaal anders als de norm. Vanuit jouw authentieke werkwijze krijg jij de beste waardering van jouw leukste mensen.

Inmiddels help ik andere ondernemers en leiders om te werken op een manier die past bij wie ze zijn. Op weg naar meer bezieling in hun business, zodat je de energie en waardering krijgt die jij verdient.

Veel gestelde vragen.

Wanneer start het online programma?

Je kunt op ieder moment instappen en ontvangt op jouw moment de online lessen en meditaties doen. Hierbij maakt het niet uit of je net begint of al langer onderweg bent. Je krijgt een jaar lang toegang tot dit programma.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het traject?

De online modules kosten gemiddeld 0,5 tot 1 uur per module en daarnaast iedere dag je rituelen. De tijdsbesteding is afhankelijk van hoe intensief jij aan de slag gaat met de opdrachten en hoe veel patronen jij wilt veranderen.  

Heb je andere vragen?

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar harma@harmazijgers.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Don’t Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!

© Copyright 2024 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden