Embody your potential

Online programma op weg naar meer rust, plezier en focus.

Energiek ondernemen

Misschien herken jij het wel? Jij doet wat jouw energie geeft en voelt je onwijs gewaardeerd.

Hoe ouder we worden hoe meer we te maken krijgen met  beperkende patronen en gedachten. We werken steeds meer vanuit pushen en spanning.

Vanuit angst en spanning gaat jouw aandacht vaak naar mensen en signalen buiten jezelf. Terwijl energiek werken met name mogelijk is als je bezig bent wat voor jou echt belangrijk is. 

Tijdens dit programma krijg jij inzicht in wat er in jouw hoofd gebeurt bij spanning en ontspanning. Hierdoor kan jij stap-voor-stap de leiding te nemen over jouw manier van werken. En dat op een ontspannen manier die jou energie geeft.

Meld je nu aan om je plek te claimen voor dit online programma.
Jij ontvangt een jaar lang veel inspiratie en handige tools.

Herken jij dit?

Het ondernemen voelt niet zo energiek en vrij als jij ooit had verwacht.

Jij twijfelt nog regelmatig aan je eigen kwaliteiten en onderneemt zoals iedereen het doet.

Jouw werkdagen zijn gevuld met randzaken in plaats van waarvoor jij bent gaan ondernemen.

Jij bent onwijs druk en voelt je niet de energie die jij zou willen. Misschien vertoont je lichaam zelfs klachten.

Hoe zou het zijn als…

Jij hebt simpele tools om de energie en vrijheid van het ondernemerschap te ervaren.

Jij hebt het lef om jouw gevoel en kwaliteiten te volgen en keuzes te maken die kloppen voor jou.

Jij weet jouw kernwaarden waardoor jij gemakkelijk kunt focussen, prioriteren en delegeren.

Jij weet wat jij kunt doen om jouw werkdagen zo in te delen dat het ondernemen jou energie geeft.

Een werkwijze die klopt voor jou.

Jij weet wat er in je hoofd gebeurt als jij gaat pushen en werken op een manier die niet kloppend is voor jou. Hierdoor kan jij gemakkelijker keuze maken die passen bij wat jou authentieke manier van ondernemen.

Jij wordt veel krachtiger als jij de leiding gaat nemen over jouw gedachte en op jouw unieke manier gaat ondernemen.

Het is toch niet de bedoeling dat jij mensen helpt en er vervolgens zelf aan onderdoor gaat, omdat jij aanpast aan de werkwijze van anderen. Dit gun jij jouw klanten toch ook niet?

Wanneer ga jij het goede voorbeeld geven? Wanneer ga jij goed zorgen voor jezelf en werken op een manier die past bij jou?

Meld je nu aan om je plek te claimen voor dit online programma.
Jij ontvangt een jaar lang veel inspiratie en handige tools.

Dit was een wake up call …

Ik bleef maar rennen om alle problemen voor iedereen op te lossen. Ik werkte steeds harder om mijn eigen verwachtingen te overtreffen. Mijn eigen kernwaarden negeerde ik volledig. Ik werkte keihard voor alles en iedereen om me heen in de hoop op meer waardering en meer geluk voor mezelf en mijn gezin. Met als gevolg een flinke black-out. 

“Volg het pad van jouw dromen, niet die van andermans verwachtingen!”

Inmiddels durf ik te zeggen dat dit heftige moment echt mijn wake-up call was. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Dit ging niet van de ene op de andere dag. Om dit voor elkaar te krijgen ben ik veel coachtrajecten en opleidingen gaan volgen op het gebied van lichaamsbewustzijn.

Inmiddels help ik vrouwelijke ondernemers met het creëeren van hun leukste business. Op weg naar energiek ondernemen op jouw authentieke manier. 

Geven zonder jezelf te verliezen

Als jij gaat werken vanuit jouw zielsmissie, waarden en kernkwaliteiten dan kan jij steeds meer geven zonder jezelf te verliezen.

Samen sterk

Ondernemen is zo veel leuker als jij klanten en ondernemers om je heen hebt die de beste versie in jou naar boven halen. Jij hoeft het niet alleen te doen. 

Meld je nu aan om je plek te claimen voor dit online programma.
Jij ontvangt een jaar lang veel inspiratie en handige tools.

Freaky Focus

Als jij gaat focussen op wat voor jou echt belangrijk is en hier een strategisch plan voor opstelt dan kan jij echt de leiding nemen over jouw ondernemerschap.

Wat anderen zeggen.

Harma zet een hele fijne en veilige sfeer neer waarin er veel ruimte is voor ontdekken en openen van nieuw bewustzijn. Tegelijk is Harma erg praktisch en ga je naar huis niet alleen met een hoofd vol dromen maar ook met tips om de eerste stappen te gaan uitvoeren.

Ik voelde mij enorm geliefd, gezien en gehoord door haar. Als je een droom of plan hebt en je wilt er handen en voeten aan geven zodat het niet bij dromen blijft: gun jezelf zo’n fantastische traject met haar. Je zult er geen spijt van krijgen!

Dank je wel lieve Harma for being you!

Liefs,
Saskia

Leiderschapscoach met paarden

Harma weet vanuit haar expertise als ademcoach en achtergrond in het bedrijfsleven precies wat er nodig is om een project succesvol te lanceren, zonder jezelf daarin te kort te doen of te verliezen. Vanuit rust en ontspanning geeft ze in het moment praktische handvaten, waardoor ik als ondernemer in een fijne flow weer een stap dichterbij het realiseren van mijn doel kom.

Ik voel mij altijd gezien, gewaardeerd en ondersteund en ik gun iedereen de magie van deze bijzondere en unieke samenwerking.

Liefs,
Nicoline

Podcast Producer

Online programma
Energiek ondernemen

€ 250

5 online modules met videolessen

Elke maand online groeps coach sessies

Werkboek met praktische tools en opdrachten

Een jaar toegang tot dit programma

Als jij het lef hebt om te veranderen dan is dit het begin van een bijzondere en leerzame reis. Veranderen kan heel spannend en confronterend zijn. Tegelijkertijd is dit het absoluut waard. 

Voel jij het verlangen om je patronen te doorbreken? Wil jij nu eindelijk werken op een manier die energie geeft?

Ga dan de confrontatie aan en reserveer je plek.

Meld je nu aan om je plek te claimen voor dit online programma.
Jij ontvangt een jaar lang veel inspiratie en handige tools.

Module 1: Belemmerende patronen

We zijn ons vaak niet bewust van gedachten, overtuigingen en belemmerende patronen. Na deze module weet jij alle niveau’s van bewustzijn en welke filters jij gebruikt om jouw bewustzijn en gedrag te beïnvloeden.

Module 2: Energiemanagement

Onze energie en de prikkels waaraan wij onszelf blootstellen bepalen grotendeels hoe wij ons voelen en de successen die wij behalen. In deze module leer jij weerstand ontdekken, jouw energie managen en het beste uit jouw werkdag halen.

Module 3: De kracht van gedachten

De kracht van onze gedachten is enorm. Zodra jij bewust word van je gedachten dan wordt het gemakkelijker om daadwerkelijk te veranderen. We kunnen dit inzetten om onze lichaamsstaat (spanning, ontspanning en flow) te veranderen en beperkende patronen te doorbreken. 

Module 4: Jouw authenticiteit bepalen

Welke kernwaarden heb jij? Op basis van kernwaarden maak jij keuzes en voelt een situatie goed of niet. In deze module ga jij bepalen hoe jij jouw kernwaarden gaat inzetten, zodat jij kunt ondernemen op een manier die echt goed voelt voor jou.

Module 5: Focus aanbrengen en doen

Als jij haarscherp hebt hoe jij wilt werken dan kan jij echt veranderen. Jij gaat daarom al jouw zintuigen inzetten om je ideale situatie te visualiseren. Vervolgens ga jij deze vertalen in concrete doelen en behapbare acties.

Voor wie is dit programma?

Voor ambitieuze vrouwen die willen ondernemen zonder zichzelf voorbij te lopen.

Dit programma is voor dienstverlenend ondernemers en coaches die echt willen veranderen en op een energieke manier willen werken en zichzelf nog klein houden.  Voel jij dat jij meer kunt en wil jij slimmer in plaats van veel harder werken? Wil jij meer focus  en slimmer omgaan met je tijd? Wellicht is dit programma dan iets voor jou.

Dit programma is speciaal voor vrouwen die:

Het gevoel hebben meer te kunnen.

Willen leren over hun lichaam.

Op zoek zijn naar balans.

Onrust ervaren.

Veel gestelde vragen.

Wanneer start het online programma?

Je kunt op ieder moment instappen en ontvangt op jouw moment de online lessen. De groepscalls zijn gezamenlijk, omdat de ervaring leert dat deelnemers veel van elkaar leren. Hierbij maakt het niet uit of je net begint of al langer onderweg bent. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het traject?

De online modules kosten gemiddeld 0,5 tot 2 uur per module. De tijdsbesteding is afhankelijk van hoe intensief jij aan de slag gaat met de opdrachten en hoe veel jij al weet over de verschillende onderwerpen.

Kan ik dit traject in termijnen betalen?

Dat kan zeker. Stuur me dan even een mailtje naar info@harmazijgers.nl en we zorgen ervoor dat dit wordt geregeld.

Meld je nu aan om je plek te claimen voor dit online programma.
Jij ontvangt een jaar lang veel inspiratie en handige tools.

Over Harma

Afgelopen twintig jaar zag ik veel mensen en teams keihard werken en vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Het werd mijn missie om te bouwen aan vertrouwen. Dit betekent mensen in hun kracht zetten, waardoor ze hun klanten centraal kunnen stellen. En het belangrijkste, werken op een manier die energie geeft.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn missie te realiseren. Mijn missie werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Met als gevolg dat ik in angst mezelf verloor.

Na mijn eerste herstel startte ik mijn tweede bedrijf op het gebied van communicatie en samenwerking. Ik leerde dat je alleen tevreden klanten en collega’s krijgt als je bewust wordt van de signalen van je lichaam. Je lichaam geeft vaak feilloos aan wat er echt nodig is.

Als je businesstools en ademhaling gaat combineren dan kan je mooie stappen zetten. En niet alleen voor de klant en je team, maar juist ook voor jezelf.

Met mijn lessen help ik vrouwelijke ondernemers om te geven zonder zichzelf te verliezen.

Liefs,
Harma

Don’t Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!

© Copyright 2023 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden