doorbraak sessie

Adem bewust, doorbreek belemmerende patronen en krijg meer ontspanning en plezier in het ondernemen.

Jij bent gaan ondernemen omdat jij meer rust en vrijheid wilde. Het ondernemen voelt alleen niet zo vrij en ontspannen als jij vooraf had verwacht. 

Wil jij spanning doorbreken en met meer plezier en ontspanning ondernemen, wellicht is een doorbraak sessie dan iets voor jou.

Met de juiste ademhaling kan je stress verminderen, je zelfbewustzijn vergroten, belemmerende patronen doorbreken en een gevoel van innerlijke vrede bereiken.

Door bewust te ademen kan jij de balans vinden tussen spanning en ontspanning. Wil jij onderzoeken of ademhaling jou kan helpen? Plan dan nu een gratis online kennismakingsgesprek met Harma.

Tijdens deze online call achterhalen we of een doorbraak sessie jou kan helpen.

Herken jij dit?

Jij vindt het lastig om jouw unieke en onderscheidend vermogen in te zetten in je werk. Beperkende gedachten houden je regelmatig in de greep, waardoor werk vaak te veel energie kost.

De angst voor afwijzing speelt een grote rol in jouw ondernemerschap. Jouw angst om niet goed genoeg te zijn weerhoud je regelmatig om volledig jezelf te laten zien. Deze angst belemmert je in het ondernemerschap.

Jij voel jij constant de druk om te presteren en voelt je overweldigd door de uitdagingen van het ondernemerschap. Deze stress heeft een negatieve invloed op jouw energieniveau en creativiteit. Hierdoor heb jij weinig inspiratie voor het tonen van jouw unieke en onderscheidende vermogen.

Hoe zou het zijn om?

Jij weet wat jou in de weg zit en kunt met meer vertrouwen jou uniek en onderscheidende vermogen inzetten. Er ontstaat zelfacceptatie, zonder angst voor afwijzing of oordeel van anderen.

Jij vertrouwt op jouw unieke en onderscheidende vermogen. Hierdoor creëer jij een positieve impact op het leven van anderen. Dit geeft voldoening doordat jij anderen helpt en echt van waarde bent.

Jij ervaart meer innerlijke rust en plezier in het ondernemerschap. Hierdoor ontstaat meer energie en creativiteit om te doen wat jij het allerbeste kunt. Jij voelt de ruimte om jouw unieke ideeën te verkennen en te uiten, zonder belemmerd te worden door twijfel of angst.

Hoe zou het zijn om…

Jouw unieke ideeën te uiten, zonder belemmerd te worden door twijfel of angst.

“Doorbreek belemmerende patronen en ervaar meer Flow in jouw business”

Jij hebt heel helder wat jouw unieke en onderscheidende vermogen is en voelt wanneer belemmerende gedachten je tegenhouden. Ook weet jij wat te doen om deze gedachten tot rust te brengen, zodat jij vanuit jouw unieke kracht kunt ondernemen.

 

Jij hebt het lef om jouw unieke kwaliteiten te laten zien, zodat jij klanten het allerbeste kunt helpen. Hierdoor ontmoet jij superleuke klanten en ze zijn blij met je. Dit komt doordat ze optimaal profiteren van jouw unieke onderscheidende vermogen. En voor jou voelt dit daardoor helemaal niet als keihard werken. Sterker nog, het geeft onwijs veel energie!

Ben jij er klaar belemmerende patronen te doorbreken en echt jezelf te zijn als ondernemer? Jij kunt werken op een manier die niet voelt als ’te hard’ werken. Dit geeft energie en meer flow in jouw bedrijf! 

 

Tijdens deze online call achterhalen we of een doorbraak sessie iets is voor jou.

Dit was een wake up call …

Ik bleef maar rennen en werkte steeds harder om mijn eigen verwachtingen te overtreffen. Ik werkte keihard in de hoop op meer tevreden klanten en meer geluk voor mezelf en mijn gezin te ervaren. Met als gevolg een postpartum psychose en dus hoog tijd voor verandering!

Ik wilde me niet meer de hele dag druk zijn met stomme acties en energie slurpende klanten. Ik had gewoon geen puf en energie meer voor mijn gezin, familie en vrienden.

Ik wilde oprecht een bijdrage leveren, werken met de leukste klanten en ook nog tijd en energie overhouden voor mezelf. Tijd om weer te verbinden met mijn unieke kwaliteiten en met energie te ondernemen. 

“Volg het pad van jouw dromen, niet die van andermans verwachtingen!”

Inmiddels durf ik te zeggen dat dit heftige moment echt mijn wake-up call was. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Ademhaling was hierbij een fantastische tool om patronen te doorbreken en mijn zelfbewustzijn te vergroten.

 

Stap-voor-stap ging ik werk doen wat echt past bij wie ik van nature ben. Hierdoor heb ik nu haarscherp wat mij uniek maakt en welke klanten ik het allerbeste kan helpen. 

Het is mijn missie om nog meer ondernemers te begeleiden naar hun natuurlijke positie in de markt en de leukste klanten. Ook al is deze positie totaal anders als de norm. Vanuit jouw natuurlijke kwaliteiten ontmoet jij de leukste klanten.

Inmiddels help ik ondernemers om zichzelf te laten zien, zodat ze meer leuke klanten ontmoeten. Op weg naar meer flow in je business, zodat je de energie en waardering krijgt die jij verdient!

Wat anderen zeggen.

“Die ademhaling hielp mij echt! Voelde me opeens super slaperig terwijl daarvoor onrustig en gestresst.”

Daniella

★★★★★

“Het was ècht een beleving! Een ontdekkingsreis in mezelf die echt een shift heeft gebracht en mij veel inzichten heeft gegeven.”

Saskia

★★★★★

“Het was een leerzame sessie. De oefeningen zijn niet moeilijk en zal ik zeker toepassen.”

Hester

★★★★★

Ademsessie

€ 127

Online kennismaking

Tijdens dit gesprek achterhalen we jouw hulpvraag onderzoeken we of een doorbraak sessie jou kan helpen. 

Live adem sessie

Een gerichte doorbraak sessie is altijd live om jou te kunnen geven wat echt nodig is om de juiste resultaten te bereiken. Er kunnen verschillende ademhalingstechnieken worden toegepast, afhankelijk van de doelstelling. Mogelijkheden zijn lichte ademtechnieken, verbonden ademhaling, meditatie, weefselmassage, lichaamswerk en werken met ijs. 

Tijdens een 1-op-1 doorbraak sessie draait het een uur lang om jou. Tijdens een sessie komen regelmatig processen op gang. Oprechte aandacht en een veilige setting is essentieel voor echte transformatie.

Wil je onderzoeken of een doorbraak sessie jou kan helpen? Plan dan gratis een kennismakingsgesprek met Harma. 

Tijdens deze online call achterhalen we of een doorbraak sessie iets is voor jou.

Over Harma

Hi, ik ben Harma. 

En geloof me, ik ben ooit ook daar geweest. Ik heb gestruggeld en gezocht, voordat ik het lef had om echt mijn gevoel te volgen.

Ruim tien jaar geleden koos ik voor het ondernemerschap. Op dat moment was ik zwanger en wilde er voor mijn dochter zijn en echt van waarde zijn voor de leukste klanten. Dit liep totaal anders.

Na de geboorte kreeg ik een postpartum psychose. Op dat moment gierden de hormonen door mijn lijf. Onbewuste blokkades en patronen zorgden ervoor dat het niet meer ging. Hoe harder ik mijn gevoelens wegdrukte hoe verder ik verwijderd raakte van mijn droom.

Mijn angst om haar kwijt te raken werd werkelijkheid en ik moest de zorg overdragen. Van de zijlijn mocht ik toekijken hoe onwijs lieve mensen voor haar zorgden.

Tijdens mijn opname nam ik één besluit. Wat er ook gebeurt, dit wil ik nooit weer!

Na mijn ziekteperiode volgde ik onwijs veel opleidingen en coachtrajecten om van alles te leren over mijn lichaam, groepsdynamiek en de patronen die ik onbewust in stand hield.

Ik ontdekte dat je met praten ver kunt komen, maar vaak niet de echte kern raakt. De oorzaak van vele blokkades en patronen bevinden zich in ons onderbewuste. Daarom maak ik nu ook gebruik van soul realignment en ademhaling om blokkades bloot te leggen en mensen terug te brengen naar wie ze diep van binnen écht zijn.

Nu begeleid ik ondernemers om blokkades te doorbreken en weer te stralen in hun werk.

Don’t Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!

© Copyright 2023 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden