Doorbreek belemmerende patronen

doorbraak sessie

Adem bewust en realiseer meer ontspanning en plezier.

Jij werkt keihard om je missie te realiseren. Hierdoor voelt je werk alleen niet zo vrij en ontspannen als waar jij naar verlangt. 

Wil jij spanning doorbreken en met meer plezier en ontspanning werken, wellicht is een doorbraak sessie dan iets voor jou.

Met de juiste ademhaling kan je stress verminderen, je zelfbewustzijn vergroten, belemmerende patronen doorbreken en een gevoel van innerlijke vrede bereiken.

Door bewust te ademen kan jij de balans vinden tussen spanning en ontspanning. Wil jij onderzoeken of ademhaling jou kan helpen? Plan dan nu een gratis online kennismakingsgesprek.

Tijdens deze online call achterhalen we of een doorbraak sessie jou kan helpen.

Herken jij dit?

Jij vindt het lastig om jouw unieke en onderscheidend vermogen in te zetten in je werk. Beperkende gedachten houden je regelmatig in de greep, waardoor werk vaak te veel energie kost.

De angst voor afwijzing speelt een grote rol in jouw leiderschap. Jouw perfectionisme en gedrevenheid zorgen er regelmatig voor dat jij veel onrust ervaart. Deze onrust belemmert je in het leiderschap.

Jij voel jij constant de druk om te presteren en voelt je overweldigd door de diverse uitdagingen. Deze stress heeft een negatieve invloed op jouw energieniveau en creativiteit. Hierdoor heb jij weinig inspiratie voor het tonen van jouw unieke en onderscheidende vermogen.

Hoe zou het zijn om?

Jij weet wat jou in de weg zit en kunt problemen laten waar ze horen. Hierdoor hoef jij alleen nog te focussen op je eigen unieke en onderscheidende vermogen. Jij kunt zijn met frustraties, gevoelens uitspreken en oprecht hulp vragen waar nodig.

Jij vertrouwt op jouw unieke en onderscheidende vermogen. Hierdoor creëer jij een positieve impact op het leven van anderen. Dit geeft voldoening doordat jij anderen oprecht helpt en echt van waarde bent.

Jij ervaart meer innerlijke rust en plezier in je leiderschap. Hierdoor ontstaat meer energie en creativiteit om te doen wat jij het allerbeste kunt. Jij voelt de ruimte om jouw unieke ideeën te verkennen en te uiten, zonder belemmerd te worden door twijfel of angst.

Hoe zou het zijn om…

Jouw unieke ideeën te uiten, zonder belemmerd te worden door perfectionistme of gedrevenheid.

“Doorbreek belemmerende patronen en ervaar meer bezieling in jouw business”

Jij hebt heel helder wat jouw unieke en onderscheidende vermogen is en voelt wanneer belemmerende gedachten je tegenhouden. Ook weet jij wat te doen om deze gedachten tot rust te brengen, zodat jij vanuit jouw unieke kracht kunt staan.

 

Jij hebt het lef “nee” te zeggen tegen wat energie kost en te focussen op jouw unieke en onderscheidende vermogen. Hierdoor kan jij het beste geven aan collega’s en klanten. Dit komt doordat ze optimaal profiteren van jouw unieke onderscheidende vermogen. En voor jou voelt dit daardoor helemaal niet als keihard werken. Sterker nog, het geeft onwijs veel energie!

Ben jij er klaar belemmerende patronen te doorbreken en echt jezelf te zijn? Jij kunt werken op een manier die niet voelt als ’te hard’ werken. Dit geeft energie en meer bezieling in jouw bedrijf! 

 

Tijdens deze online call achterhalen we of een doorbraak sessie iets is voor jou.

Dit was een wake up call …

Ik bleef maar rennen voor meer tevreden collega’s en klanten. Ik werkte steeds harder om mijn eigen verwachtingen te overtreffen. Dit allemaal met de hoop op meer werkplezier bij anderen. Met als gevolg dat ik de angst in mezelf verloor.

Het was hoog tijd voor verandering! Ik wilde me niet meer de hele dag druk zijn met stomme acties en energie slurpende klanten. Ik had gewoon geen puf en energie meer voor mijn gezin, familie en vrienden.

Ik wilde oprecht een bijdrage leveren, werken met de leukste collega’s en klanten en ook nog tijd en energie overhouden voor mezelf. Mijn werk had ik nu genoeg aandacht gegeven. Tijd om taken los te laten en meer te verbinden en te doen wat mij oprecht energie geeft.

“Volg het pad van jouw dromen, niet die van andermans verwachtingen!”

Inmiddels durf ik te zeggen dat dit heftige moment echt mijn wake-up call was. Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Stap-voor-stap ging ik werk doen wat echt past bij wie ik van nature ben.

Het is mijn missie om nog meer ondernemers en leiders te begeleiden naar meer bezieling in hun bedrijf. Ook al is dit totaal anders als de norm. Vanuit jouw natuurlijke kwaliteiten ben je echt van waarde voor de leukste mensen.

Inmiddels help ik ondernemers en leiders om weer te stralen. Op weg naar meer bezieling in je business, zodat je de energie en waardering krijgt die jij verdient!

Wat anderen zeggen.

“Die ademhaling hielp mij echt! Voelde me opeens super slaperig terwijl daarvoor onrustig en gestresst.”

Daniella

★★★★★

“Het was ècht een beleving! Een ontdekkingsreis in mezelf die echt een shift heeft gebracht en mij veel inzichten heeft gegeven.”

Saskia

★★★★★

“Het was een leerzame sessie. De oefeningen zijn niet moeilijk en zal ik zeker toepassen.”

Hester

★★★★★

Ademsessie

€ 150

Online kennismaking

Tijdens dit gesprek achterhalen we jouw hulpvraag onderzoeken we of een doorbraak sessie jou kan helpen. 

Live adem sessie

Een gerichte doorbraak sessie is altijd live om jou te kunnen geven wat echt nodig is om de juiste resultaten te bereiken. Er kunnen verschillende ademhalingstechnieken worden toegepast, afhankelijk van de doelstelling. Mogelijkheden zijn lichte ademtechnieken, verbonden ademhaling, meditatie, weefselmassage, lichaamswerk en werken met ijs. 

Tijdens een 1-op-1 doorbraak sessie draait het een uur lang om jou. Tijdens een sessie komen regelmatig processen op gang. Oprechte aandacht en een veilige setting is essentieel voor echte transformatie.

Wil je onderzoeken of een doorbraak sessie jou kan helpen? Plan dan gratis een kennismakingsgesprek. 

Tijdens deze online call achterhalen we of een doorbraak sessie iets is voor jou.

Over Harma

Afgelopen 20 jaar zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Het werd mijn ambitie om patronen inzichtelijk te maken, samenwerking te optimaliseren en werkplezier te verbeteren. Ik begeleidde veel teams, werkte aan verandertrajecten en coachte medewerkers naar een fijnere werkplek.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Met als gevolg diverse lichamelijk klachten door te veel stress. Ik mocht leren structureren, prioriteren en loslaten.

Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Stap-voor-stap ging ik van problemen oplossen voor anderen naar luisteren naar mijn intuïtie. Van hieruit creëerde ik structuur en helderheid, zodat ik kon geven zonder mezelf te verliezen.
Mijn lichamelijke klachten waren er niet voor niks. Waar ik eerder mijn intuïtie onderdrukte en doorging, leerde ik het inzetten als mijn krachtigste instrument. Hierdoor kan ik nu stralen en werken met meer bezieling.

Dankbaar dat ik nu mijn talenten mag inzetten om anderen te helpen stralen in hun werk.

Don’t Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!

© Copyright 2024 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden