Bezieling in je business

Samen sparren abonnement 

Creëer een bedrijfsstructuur die past bij jouw missie

Jij hebt het gevoel dat er meer in je zit en wilt graag oprecht een bijdrage leveren met jouw unieke kwaliteiten. Tegelijkertijd wil jij niet meer pushen en te hard werken voor je geld, maar impact maken met meer bezieling.

Ook jij kunt succesvol zijn op jouw authentieke wijze, zonder je aan te passen aan de geldende systemen en structuren. Als jij je bedrijfsstructuur op jouw manier inricht dan kan jij meer geven, zonder jezelf te verliezen.

Tijdens dit 1 op 1 traject werken we stap voor stap aan de structuur van jouw bedrijf. Vanuit bezieling kijken we naar verschillende delen in je bedrijf. Energie slurpende onderdelen mag jij zodanig inrichten dat het meer energie geeft en klopt bij wie jij in essentie bent.

Wil jij onderzoeken of dit traject aansluit bij jou wensen, plan dan gerust een intakegesprek.

Herken jij dit?

Je werkdagen zijn gevuld met randzaken in plaats van waar jij echt blij van wordt. Jij wilt niet meer bezig zijn met geneuzel, maar echt van waarde zijn.

Jij wilt je missie realiseren, maar jij hebt nog onvoldoende overzicht en structuur. Hoe krijg je eindelijk helderheid en de juiste prioritering met al die acties?

Jij volgt bewezen strategieën alleen dit voelt alsof je hierin soms jezelf verliest. Jij wilt graag overzicht, zodat jij de regie hebt en kunt werken op jouw authentieke wijze.

Hoe zou het zijn als…

Jij kunt volledig jezelf zijn binnen jouw bedrijf. Je bedrijf is zo ingericht dat jij kunt werken op een manier die energie geeft.

Je werkwijze en bedrijf liggen in lijn met jouw missie. Jij hebt overzicht in je prioriteiten en weet met welke acties jij je doelen realiseert.

Je bedrijfsstructuren passen bij jou. Hierdoor heb je meer overzicht en kan jij werken met meer bezieling op jouw authentieke wijze.

Neem bewust de leiding

Maak impact met meer ontspanning en plezier

Jij wilt met meer ontspanning oprecht een bijdrage leveren. Als jij echt het verschil wilt maken, dan mag jij werken op jouw unieke en onderscheidende vermogen. Alleen dan kan jij geven, zonder jezelf te verliezen.

Is het tijd om je ware zelf laten zien? Dan mag je jouw missie concretiseren en verwerken in de structuur van je bedrijf

Wist jij dat ieder mens een unieke energie heeft en van nature een eigen bijdrage heeft? Als jij gaat werken op de manier die past bij wie jij in essentie bent dan word jij een voorbeeld voor anderen. Dan voelt werk niet meer als werken en profiteren collega’s en klanten optimaal van jouw unieke kwaliteiten.

Via dit traject bouwen we aan een stabiele basis binnen jouw bedrijf. Dit zodat je bedrijf voor jou gaat werken en jij kunt doen waar jij oprecht blij van wordt. 

Schrijf je in en we bouwen aan de structuren van jouw bedrijf. Dit zodat jij bewust de leiding kunt nemen en werken met meer bezieling.

Ik heb gestruggeld en gezocht..

Jarenlang heb ik gestruggeld en gezocht naar mijn unieke en onderscheidende vermogen. Hard werken kon ik wel, maar loslaten en mezelf zijn vanuit ontspanning was een dingetje.

Ik vroeg me regelmatig af hoe ik echt impact kon maken en wat mijn unieke bijdrage is op deze gekke aardbol. Ik was zo gewend om mezelf af te stemmen op anderen dat ik niet doorhad dat ik hiermee mezelf in de greep hield. Ik mocht leren loslaten en verantwoordelijkheden laten waar ze horen.

Tijdens deze reis ben ik in de leer gegaan bij veel coaches en spirituele leiders. Van hieruit leerde ik stap voor stap mijn eigen unieke onderscheidende vermogen ontdekken en inzetten in mijn werk.

Ik ontdekte mijn intuïtieve gaven en leerde deze inzetten in mijn werk als ondernemer, verandermanager en leidinggevende in verschillende organisaties. De combinatie van intuïtie en structureren bleek mijn unieke en onderscheidende vermogen.

In dit 1 op 1 traject zet ik al mijn kwaliteiten in om samen met jou een bedrijf te creëren die past bij wie jij in essentie bent. We gaan actief aan de slag met het structureren van jouw bedrijf.

Wil jij ook werken aan de structuur van je bedrijf? Plan dan nu een intakegesprek en achterhaal of ik je kan helpen.

Ademhaling

Voor wie is dit abonnement?

Dit abonnement is bedoeld voor ondernemers en leiders die graag actief aan de slag willen met de structuur en processen in hun bedrijf. Dit zodat jij kunt werken met meer bezieling.

Harma als sparringpartner voor 6 maanden
Samen sparren abonnement

€ 150,- per maand exclusief btw

Minimaal 6 maanden, met mogelijkheid tot verlenging en 25% korting op extra strategie- en coachsessies.

Wat krijg je?

Eén online strategiesessie per maand

Tijdens deze sessies achterhalen jouw uitdagingen. Dit vertalen we in een kans en verwerken dit in de structuur van je bedrijf. Jij bepaald zelf aan welke thema jij elke maand wilt werken. Jij mag bewust de leiding gaan nemen. Ik denk met je mee en creëer structuur waar nodig.

Wekelijks antwoord op een vraag via spraakbericht

Elke week kan jij een vraag insturen via een spraakbericht. Dit zodat ik kan horen met welk gevoel jij je vraag stelt. Hierdoor kan ik optimaal afstemmen op je vraag en een antwoord geven die aansluit bij wat nodig is. 

Praktische business tools

Bij dit traject ontvang jij toegang tot handige business tools voor het bepalen van je ideale klant, opbouw van je website, klantprocessen en financiële rekenmodellen. Allemaal praktische tools om een bedrijf te bouwen die past bij jou.

We bouwen samen aan een heldere structuur en processen voor je bedrijf, zodat jij kunt geven, zonder jezelf te verliezen. Zo realiseer je meer bezieling in je bedrijf. 

Over Harma

Afgelopen 20 jaar zag ik veel mensen keihard werken en teams vanuit onrust samenwerken. Werken op een manier die onwijs veel energie kost.

Het werd mijn ambitie om patronen inzichtelijk te maken, samenwerking te optimaliseren en werkplezier te verbeteren. Ik begeleidde veel teams, werkte aan verandertrajecten en coachte medewerkers naar een fijnere werkplek.

In 2009 startte ik mijn eerste bedrijf om mijn ambitie te realiseren. Dit werd mijn grootste levensles. Ik ging steeds harder werken voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Met als gevolg diverse lichamelijk klachten door te veel stress. Ik mocht leren structureren, prioriteren en loslaten.

Ik besloot werk volledig anders aan te pakken. Stap-voor-stap ging ik van problemen oplossen voor anderen naar luisteren naar mijn intuïtie. Van hieruit creëerde ik structuur en helderheid, zodat ik kon geven zonder mezelf te verliezen.
Mijn lichamelijke klachten waren er niet voor niks. Waar ik eerder mijn intuïtie onderdrukte en doorging, leerde ik het inzetten als mijn krachtigste instrument. Hierdoor kan ik nu stralen en werken met meer bezieling.

Dankbaar dat ik nu mijn talenten mag inzetten om anderen te helpen stralen in hun werk.

Heb je vragen.

Heb je vragen?

Heb je vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar harma@harmazijgers.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Don’t Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!

© Copyright 2024 | Harma Zijgers | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden